Nejste přihlášen/a.
Poraďte mi zamiloval sem se do jedné velmi pěkné a chytré holky ale ona vůbec o mně nemá zájem asi, protože sem trochu při těle poraďte mi, jak jí mám získat.
Hm, podle vyjádření soudím, že máš co nabídnout. Jsi chytrý mladý muž a proto se smiř s tím, že ne každá pěkná a chytrá holka je zrovna ideální. Zatím nezískávej, Tvé dny přijdou a určitě si budeš nakonec moci vybírat! Stejně nakonec přijdeš na to, že společný život není o vnější kráse partnera, ale o jeho vnitřních kvalitách...
doplněno 03.12.11 22:36:... kráse partnerky, ale o jejích vnitřních kvalitách... ale jistě jsi pochopil bez mé opravy.
Snad všechny ženy na světě přitahuje přinejmenším jedna z následujících vlastností: hezké tělo, majetek, charisma. Blbky zajímá jen tělo, zlatokopky majetek, rádodajky charisma. Osobnost zajímá jen světlé výjimky, ale i ty budou požadovat také přinejmenším jednu z vlastností výše. Nejjednoduší je zapracovat asi na tom těle, tak pokud nejsem majetný nebo machr přes komunikaci, tak na sobě začněte makat.
Pravda... všiml jsem si, že dneska některé slečny zjevně zajímá i homosexualita, jinak si nemůžu vysvětlit ty davy nagelovaných a nafintěných chlapečků na diskotékách.
Ten zájem o Vás nemá ASI nebo URČITĚ? Jak jste k tomu došel? Jak se k Vám ona chová? Soucitně, kamarádsky, nebo Vás přehlíží? Pokusil jste se už o nějaký kontakt, nebo jenom tiše smutníte?
1. Nemá cenu házet flintu do žita. Snažte se jí být nablízku, povídejte si s ní, uvidíte, jak se k tomu přátelství s Vámi staví.
2. Zkuste trochu dělat něco se svou postavou, abyste byl pro ženy zajímavější. Kolo, kolečkové brusle, běh...
3. Měli jsme na ZŠ spolužáka - žádná filmová hvězda. Narezlý, pihatý, červený v obličeji a obtloustlý. Ale nebylo lepšího kamaráda, byl pro každou legraci, vtipný, ale zároveň citlivý, uměl pomoci, poradit a nikoho nepodrazil. Nebyl to žádný sexsymbol, ale je to jeden z těch, na které dodnes vzpomínám nejraději.
Tak hlavu vzhůru. A i kdyby se nepodařilo, hezkých děvčat jsou přece mraky. Jednou budete na svůj "veliký" problém vzpomínat s úsměvem. Jaga.
A pokud znamená ve Tvém nicku číslice 1998 rok Tvého narození, tak už vůbec se netrap. Je Ti 13 a těch děvčat ještě bude...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.