Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Barmanka-night clubu

Od: niikolqa* odpovědí: 8 změna:

čaute holky, chci se zeptat dostala jsem nabídku práci Barmanky v night clubu. nevíte co to obnáší, jaké to je? nějaké zkušenosti? Jdu jenom na pohovor řekla jsem že budu dělat pouze barmanku ne žádnou společnici.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

V normálním night clubu je normální obsluha v nějakém sexy oblečku, společnice jsou jiné holky. Jaký vša bude tebou vybraný, nelze dopředu bez křišťálové koule říci. Mimochodem, jak dopadla brigáda coby topless obsluha?:)

doplněno 06.02.13 20:44:

No super:) Myslím, že tohle bude o stupeň slušnější práce... ale vybráš si zajímavé nabídky:D

niikolqa*
hodnocení

Topless obsluhu dělám brigádně když potřebuju penízky mám naruku. Chlapy jsou na to zvykli.Nic si nedovolí mám tam pořádnej dozor. Šef mě přiveze odveze takže se nemusím ničeho bát. Pokaždé jsem v jiné hospodě takže se to dá zvládnout.

niikolqa*
hodnocení

Já si taky myslím že jo, jestli mě vyjde ta barmanka tak necham topless a budu tam. Tam mi slíbily take slušné penízky. Ale stále budu hledat nějakou slušnou práci. Bohužel já si vybírát nemužu v mé finanční krizi ... :(

flip

Také sleduji kariérní růst slečny.. :)

niikolqa*
hodnocení

Jenomže tohle je jenom brigáda. Nikdo tady nevíte co dělám jinak atd... Je to čist moje věc ;)

johhny16*
hodnocení

0x

Pozor na to aby jste se jednou k te společnici nedostala,oni někdy dokažou tak navnadit že i slušna holka to vezme..pozor pozor..

niikolqa*
hodnocení

Ne opravdu společnici dělat nebudu ... a nestydím se za to že dělám obsluhu nahoře bez... je to pouze obsluha o nic nejde.. ;)

krkovicka*
hodnocení

0x
Obyčejná barmanka.Jen bez výtaháných svetrů.Možná dostaneš pracovní oděv.Budeš míchat nápoje a možná i roznaset.Urychleně si zvykni na noční život.Neboj se,není to sáhni si...svůj personal si tam ochranka pohlídá.Obsluhu nahoře znám.Dívky nebo i ženy mění podniky aby nebyli okoukaný.Když mi dali na večer vysokou brunetu s prsama jak lentilky talk jsem se divila.A jaký měla úspěch.O týden později přišla paní úplný opak.Hádala bych 50let.Zdatná,prsa 3-4 a plnostihla.Měla taky úspěch.Říkala že celý den sedí v kanceláři na Socialce a takhle si večer přivýdělává.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]