Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cena stříbrné sběratelské mince - spěchá!

Od: mince odpovědí: 3 změna:

Zdravím. Mám doma dva roky starou sběratelskou minci z ryzího stříbra. Byla uložena do průhlédného ochranného plastového obalu, ze kterého mi dnes vypadla. Okamžitě jsem ji v rukavičkách vrátil zpět a obal uzavřel.Problém ale je, že ten obal se trochu poškodil. Je mi jasné, že teď její hodnota spadla. Nedokázali byste odhadnout o kolik? (Před dvěma lety nákupu u české mincovny stála zhruba 1 000 Kč.) Tak jakou bude mít asi cenu nyní? Děkuji mnohokrát

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kt8d5*
hodnocení

3x

Jestli se Vám poškodil pouze plastový obal, tak si kupte za pár korun nový. Horší by bylo, kdyby se poškodila mince, ale to nepíšete.

mince
hodnocení

Ano, poškodil se pouze obal, mince je v naprostém pořádku... Děkuji mnohokrát za radu... :)

kolicek*

Jinak s tou sberatelskou hodnotou je to takove kostrbate. O stribro se konkretne dost zajimam, nicmene navzdory tomu, co si hodne "sberatelu" mysli ma ve finale mince hodnotu draheho kovu, coz se stale meni a ted je to priblizne 800 Kc na trojskou unci stribra a 34000 Kc na trojskou unci zlata.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]