Nejste přihlášen/a.
Jako dite jsem slysel spoustu rad na masti, nebolelo to a nefungovalo. Pak me dospelackej doktor neco predepsal a bylo po problemu, nevim co to predepsal. Dneska me to postupne vypalujou a zadna bolest to opravdu neni.
Má zkušenost je taková, že po využití všech možných doporučení odborných či babských, vedla nakonec k odstranění bradavice mateční - tedy operativně s lokálním umrtvením a na správném místě...
S tímto problémem jsem bojoval od svých nějakých dvanácti let, zhruba v pětadvaceti přišlo výše zmíněné radikální řešení.
Míval jsem je také, tekutý dusík celkem fungoval, je pravda, že někdy na poprvé nezafungoval a vypalování semuselo za týden opakovat. Samotné vypalování mě nebolelo, akorát mě pak bradavice bolela chvilku večer, když přišla k sobě
záleží na tom jak moc hluboká ta bradavice je . dusík sice není nic příjemného, ale tím bych začal. a když třeba po dvou dusících nebude po bradavici tak pak navštěva chirurgie. vyřezání se děje po umrtvovací injekci...
není to nic co by se nedalo vydržet...
nezapomen že bradavice stále roste(do hloubky) ačkoliv se to možná nezdá. a čím dýl na těle tím huř pujde pryč...
Ahojky,kvůli bradavicím jsem byla u kožní asi před 14 dni.A žádným dusíkem mi to naštěstí nedělala,ale něčím noivým.A to elektrikou,vypadá to jako pájka.sice to dost čtípne,ale to trvá jen vteřinu.přiloží to a hned zas odendá.to vřele doporučuji.je to velmi rychlé a účinné.Ta krátká bolest se dá vydržet
Nechal jsem si je chirurgicky v mládí odstranit a už se nevrátily. Synům jsem je mazal Lapisem a ztratily se taky a bez řezání. Chce to ale hned mazat tou tyčinkou s Lapisem po nalezení bradavičky.
Na male bradavice - málo vystouplé - funguje bezbolestně Verrumal - roztok (asi na předpis). Máme ho doma a zrovna jsem s ním včera odstranil manželce bradavici na noze. Stačí 1x denně namazat štětečkem (je součást balení). Vypadá to jako bezbarvý lak na nechty. Druhý den sloupnout "slupičku" či povlak a namazat znovu a to stačí. Pak se to uschlé vyloupne. Pokud ne tak to ještě zopakovat. Návod už nemám. JZ.
Když se mi objevila na dlani první bradavice,nepřikládal jsem tomu žádnou pozornost,myslel jsem si,že to zase samo nějak zmizí.Pak přišla druhá,třetí,...a moje ruce byli úplný hnus.Když mi prodavačka při nákupu vracela drobné,styděl jem se nastavit dlaň,jak jsem měl ruce posety bradavicemi,do jejichž vrásek se mi zapil Bradavičník,jak mi také někdo poradil.No zkrátka hnus! A tak jem konečně navštívil kožní odělení,kde mi řekli,že to bude běh na dlouhou trať.Po asi deseti návštěvách bylo po všem.Léčba : vypalování dusíkem(kus ledu se přikládá na bradavice-nevím co je na tom bolestivého,na chirurgii nebo u zubaře tam poznáte,co je to bolest),potírání kyselinou mravenčí a doma potírat tím lakem,jak už někdo zhora uvedl.
Zdravim, taky zápasím s bradavicemi, zatím to řeším sice bolestivým, ale účinným způsobem, pod horkou vodu necháte kůži změknout a pak to prostě nehtem rozďoubete do masa a za pomocí nožíku nebo pinzety se zbavíte všech části bradavice. Takto jsem se zbavil pěti bradavic. Sice to bolí a krvácí nic pro slabé nátury, ale pak máte pokoj.
Tak na to ňoupání pozor! To je dost nebezpečný, rozňoupl jsem si tu svini na noze, potřísnil se krví a příštích pět jet mi bujeli na rukách.
Jinak k tomu dusíku. Musim se smát když tu někteří pláčete že to bolí, je to ABSOLUTNÍ NESMYSL. Sestra namočila vatičku na špejli, tu přitiskla na bradavici a jediný co bylo že jsem slyšel v bradavici praskání jak mrzne.Sice jsem si namlouval že kulhám a bolí to ale opak byl pravdou.Bradavice vypadá ůplně zdravě ale do dvou týdnů sleze.
Enjoy dusík, zabírá... řezat bych se nenechal :o)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.