Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se zbavit bradavice na noze

Od: jack* odpovědí: 24 změna:
Zdravim,
chtel bych se zeptat, jaky je nejlepsi a bezbolestny zpusob, jak se zbavit bradavice na noze... Vypalovani nebo vyrezavani pry boli... Dekuji moc za odpovedi...

24 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Mám řadu bradavic na celém těle.protože se některé staly podezřelé,nechal jsem si je odstranit chirurgicky.Mohu jen konstatovat,že to bylo po lokální anestezi úplně bezbolestné

JABRAKA

martina30*

Také jsem byla dát bradavice chirurgicky a super a bez bolesti.Vypalování nebo dusík au moc bolí*plac*

hodnocení

0x

Jako dite jsem slysel spoustu rad na masti, nebolelo to a nefungovalo. Pak me dospelackej doktor neco predepsal a bylo po problemu, nevim co to predepsal. Dneska me to postupne vypalujou a zadna bolest to opravdu neni.

hodnocení

0x

Má zkušenost je taková, že po využití všech možných doporučení odborných či babských, vedla nakonec k odstranění bradavice mateční - tedy operativně s lokálním umrtvením a na správném místě...

S tímto problémem jsem bojoval od svých nějakých dvanácti let, zhruba v pětadvaceti přišlo výše zmíněné radikální řešení.

hodnocení

0x

Míval jsem je také, tekutý dusík celkem fungoval, je pravda, že někdy na poprvé nezafungoval a vypalování semuselo za týden opakovat. Samotné vypalování mě nebolelo, akorát mě pak bradavice bolela chvilku večer, když přišla k sobě

martina30*

Brr si vzpomenu na dusík a mám husí kůži.Byla jsem sice malá,ale hodně rychle jsem utíkala od doktora.Chirurgie zlatá a bez bolesti a ještě jsem se ptala doktora kdy začne a on řek ,že už je konec*tanec*

hodnocení

0x

doktor předepíše nějaké leptadlo, tím se pak pravidelně (jednou nebo 2x denně) pomaže a ona postupně odumírá a oddroluje se. Bolest žádná, pokud to člověk nechce uspěchat - pak to trošku štípe :)

jabraka*
hodnocení

0x

Ještě jsem si vzpomněl na babský recept.Existuje bylina,zvaná vlaštovičník.Je to až metr vysoká rostlina žlutě kvetoucí.Roste často na ruinách a navážkách na skládkách,roní bílé mléko,silně leptající .Kapku tohoto mléka třikrát denně a je po bradavici.

Bez záruky.JABRAKA

gregor*
hodnocení

0x

záleží na tom jak moc hluboká ta bradavice je . dusík sice není nic příjemného, ale tím bych začal. a když třeba po dvou dusících nebude po bradavici tak pak navštěva chirurgie. vyřezání se děje po umrtvovací injekci...

není to nic co by se nedalo vydržet...

nezapomen že bradavice stále roste(do hloubky) ačkoliv se to možná nezdá. a čím dýl na těle tím huř pujde pryč...

hodnocení

0x

Hezky je to popsáno zde:

ordinace.cz/...

katka*
hodnocení

0x

Ahojky,kvůli bradavicím jsem byla u kožní asi před 14 dni.A žádným dusíkem mi to naštěstí nedělala,ale něčím noivým.A to elektrikou,vypadá to jako pájka.sice to dost čtípne,ale to trvá jen vteřinu.přiloží to a hned zas odendá.to vřele doporučuji.je to velmi rychlé a účinné.Ta krátká bolest se dá vydržet;)

mil®
hodnocení

0x

Nechal jsem si je chirurgicky v mládí odstranit a už se nevrátily. Synům jsem je mazal Lapisem a ztratily se taky a bez řezání. Chce to ale hned mazat tou tyčinkou s Lapisem po nalezení bradavičky.

martina30*

Lapis jsem měla nepomohl.

pepaz
hodnocení

0x

Na male bradavice - málo vystouplé - funguje bezbolestně Verrumal - roztok (asi na předpis). Máme ho doma a zrovna jsem s ním včera odstranil manželce bradavici na noze. Stačí 1x denně namazat štětečkem (je součást balení). Vypadá to jako bezbarvý lak na nechty. Druhý den sloupnout "slupičku" či povlak a namazat znovu a to stačí. Pak se to uschlé vyloupne. Pokud ne tak to ještě zopakovat. Návod už nemám. JZ.

smradata
hodnocení

0x

Když se mi objevila na dlani první bradavice,nepřikládal jsem tomu žádnou pozornost,myslel jsem si,že to zase samo nějak zmizí.Pak přišla druhá,třetí,...a moje ruce byli úplný hnus.Když mi prodavačka při nákupu vracela drobné,styděl jem se nastavit dlaň,jak jsem měl ruce posety bradavicemi,do jejichž vrásek se mi zapil Bradavičník,jak mi také někdo poradil.No zkrátka hnus! A tak jem konečně navštívil kožní odělení,kde mi řekli,že to bude běh na dlouhou trať.Po asi deseti návštěvách bylo po všem.Léčba : vypalování dusíkem(kus ledu se přikládá na bradavice-nevím co je na tom bolestivého,na chirurgii nebo u zubaře tam poznáte,co je to bolest),potírání kyselinou mravenčí a doma potírat tím lakem,jak už někdo zhora uvedl.

kedar*
hodnocení

0x

Zdravim, taky zápasím s bradavicemi, zatím to řeším sice bolestivým, ale účinným způsobem, pod horkou vodu necháte kůži změknout a pak to prostě nehtem rozďoubete do masa a za pomocí nožíku nebo pinzety se zbavíte všech části bradavice. Takto jsem se zbavil pěti bradavic. Sice to bolí a krvácí nic pro slabé nátury, ale pak máte pokoj.

martina30*

Přeji příjemnýb prožitek a zážitek a mnoho bradavic vracejících se po čase*zed*

my*
hodnocení

0x

Tak na to ňoupání pozor! To je dost nebezpečný, rozňoupl jsem si tu svini na noze, potřísnil se krví a příštích pět jet mi bujeli na rukách.

Jinak k tomu dusíku. Musim se smát když tu někteří pláčete že to bolí, je to ABSOLUTNÍ NESMYSL. Sestra namočila vatičku na špejli, tu přitiskla na bradavici a jediný co bylo že jsem slyšel v bradavici praskání jak mrzne.Sice jsem si namlouval že kulhám a bolí to ale opak byl pravdou.Bradavice vypadá ůplně zdravě ale do dvou týdnů sleze.

Enjoy dusík, zabírá... řezat bych se nenechal :o)

martina30*

Každej je na něco cíta ,ale dusík auau,řezání procházka růžovou zahradou.Z dusíku je cítit smrad a pálenín kůže*slunce*

my*
hodnocení

0x

keci,keci... nic cítit není a ani nemůže jelikož se ti nic nepálí ale hluboce zmrazí... jen si to sugeruješ

pfuj řezání

martina30*

Tak záleží na každém co chce podstoupit,ale myslím,že stejně zvítězí procházka růžovou zahradou*slunce*

my*
hodnocení

0x

čili dusík

martina30*

Tak na to nám odpoví už jdině jack*slunce* a určitě se rozhodne dobře.

ella*
hodnocení

0x

pomaha potirani ananasovou stavou z cerstveho ananasu za par dni se sama ztrati

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]