Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny.
Včera mi na mobil přišla sms ,,Vase tel.c. vyhralo ROMANTICKY POBYT NA ZAMKU na 2noci+slavnostni vecere pro 1os. Aktivace vyhry do 7dnu na www.darkyvsem.cz" . Nemáte s tímto prosím někdo zkušenost. Díky za odpovědi.
Ahoj, dostala jsem také výherní sms, kdyby jsi neměl o výhru zájem, mohl by jsi mi jí přeposlat, nejela bych alspoň sama Andrejka
Pozdě, platilo to jenom 7 dní a už sem dostal vynadaný od matky že tam mohla klidně jet sama. Teď to budu mít ještě minimálně 1/2 roku na talíři.
Taky mi to přišlo. Podvod to možná není, jenom moc nechápu, proč někdo rozdává takovéhle dárky, aniž by z toho něco měl.
také mi to z ničeho nic došlo, nějak se mi ale nechce věřit, že moje číslo vymyslel generátzor náhodných čísel, jak píší na svém webu... nicméně jde o to, že vám nabídnou tohle, a když si tu akci chcete aktivovat, nabídnou vám k tomu dokoupit si za tři tisíce ten pobys pro druhou osobu plus ještě nějaké výhody...inu, někoho to zláká
Já bych tomu i věřil, těch platných mobilních předvoleb je něco mezi 10 a 20, takže všech kombinací bude kolem 20M, přičemž SIM karet v ČR je řádově stejně jako počet obyvatel. Takže když se číslo vygeneruje náhodně, tak je velká šance, že bude i existovat. Vtip bude asi fakt v tom, že sám tam nikdo jet nebude chtít, takže si objedná pobyt i pro druhou osobu a tím se provozovateli pokryjí náklady za oba. Ještě je možnost sehnat další výherce a jet tam s někým, pak by člověk platit asi nic neměl. Otázkou ještě je, jestli si člověk nebude muset dokoupit i jídlo za nějakou supervýhodnou cenu.
Tak mě došla sms dnes...původní nadšení ale opadlo...je to pro jednu osobu a kdo tam pojede sám? Takže spoléhají, že si zakoupíte druhý, mám pocit že to bylo cca 4 tisíce. Takže mají kšeft. Nic víc v tom nevidím. Žádný podvod, jen se snaží sehnat lidi. Když jsem pak koukala na stránky, mám pocit, že se za lepší pokoje dokonce připlácí a ne málo. Je to jen tahák na lidi. Sama bych nejela...to radši zaplatím pobyt na horách pro oba.
Chci se zeptat jestli už to má někdo ověřené a už na tom zámku byl,jestli to není podvod..něco mi na tom nesedí...taky mi to přišlo že jsem to vyhrála,a zvažuju jestli si mám dokoupit ten pobyt pro druhou osobu..Posílá se to prý na účet a oni vám pak pošlou emailem ten poukaz...ale moc tomu nevěřím,jak mám mít jistotu že mi to fakt pošlou...
Taky mi to včera přišlo. Nepadlo mě, jestli se nejedná třeba o nějakouo ,,předváděčku", kde do vás valí, ať si nekoupíte nějaké superůžasné hrnce, deky apod... Rozhodně o výhru nemám zájem. Bydlím na 2. straně republiky a romantiku v jednom člověku si opravdu jaksi nedokážu představit...
Telefonem, e-mailem, poštou, všechny výhry, které přijdou, jsou podvrh na lidi. V dnešní době, vám nikdo nic, zadarmo nedá. Každému radím, kdo se chlubí výhrou, utíkejte od toho. Vyhoďte to, ani se neobtěžujte zjišťovat podmínky výhry. Zbytečně vyhazujete peníze za telefon. Každou chvilku zvoní nějaká zpráva, přišla výhra. Volají mobilní operátoři a nabízí služby, děkuji nemám zájem. Jen tak přežijete se zdravou kůži a bez finanční ztráty.
Ahojky.. taky jsem dostala a ponevadz jsem matka samozivitelka s malym ditetem a jsem sama, tak jedeme s malou udelat si princeznovsky vylet :oDD jen jsem dokoupila za 490,- Kc polopenzi a volala jsem tam, deti do 6let jsou zdarma.. takze proc nejet.. a to to mam ze Sluknovskyho vybezku.. Myslim, ze mala to dost oceni..
Není to žádný podvod. Včera jsme se s manželkou vrátili z Kamenného dvoru. Vše proběhlo ok. Pokojík malý ale luksusní, vana, wc, TV. Pobyt byl jen pro jednu osobu a 3000 připlácet pro druhého je moc. Tak jsem tam večer manželku navštívil a na noc jsem si zajistil ubytovnu TJ Slavoj v Kynšperku ( 330 za dvě noci).
Ahojte všichni, taky mi bylo docela příjemné se ráno probudit a otevřu sms, kde se píše, že vyhrávám pobyt na zámku..jenže vždycky v tom vidím nějakou levárnu, zvlášť když jde o takovou výhru..a ejhle - musí se zaplatit druhá osoba, špatně jsem si přečetla, že je to pro 2 osoby. NEMÁ TEDY NĚKDO KUPON NAVÍC NEBO HO NEVYUŽIJE, že byste mi jej přeposlali na email - Daagi@email.cz DĚKUJI MOC.
Mě to taky přišlo a jde určitě o podvod,když někdo něco vyhraje,má to být zdarma a ne aby člověk ještě za něco doplácel...Chtěli jsme tam taky jet,ale peníze se posílají předem na účet, mám s takovým posílám špatné zkušenosti...Raději si takových zpráv co přijdou ani nevšímat,než se napálit a pak toho litovat...
Zkusil jste už někdo uplatnit rezervaci pro dvě osoby se dvěma kupóny? Sešly se nám náhodou v rodině, ale tak si říkám, že tohle asi nebyl záměr hotelu, aby jim tam jezdilo hodně lidí zadarmo...Nebo se radši máme tvářit, jakože tam vlastně vůbec nejedeme spolu a udělat si rezervaci každý zvlášť?
Nikdo vám zadarmo nic nedá,je to jen trik,jak přilákat lidi.Nevím,jestli by na ,,Romantický pobyt,,někdo jel sám a kdyby ano,jestli by se nevyskytl pak nějaký zádrhel.Nabízejí za ,,výhodnou,,cenu 3990,-dokoupit pobyt pro 2 osobu.Pokud bydlíte daleko,dáte dalších 1000-2000,-za cestu tam i zpět.Nějaká útrata k tomu,je tam polopenze.Když se podíváte na různé ,,Slevomaty,,nabízejí tam podobné ,,Romantické pobyty,, za 2-2500,-pro 2 osoby.Zdravím!
ahojky všichní...jedeme na ten zámeček 23.2. jeden kod jsem dostala tady,jeden mě došel na mobil.Až tam budeme napíšu co a jak.Na jejich stránkách to vypadá moc přepychově tak .Moc se s dědou těšíme,mám akorát narozky,snad si je užiju!Tak zatím
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.