Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

T-mobile na ulici

Od: banan2 odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, nedávno nás s kamarádem na ulici zastavili členové z t-mobile, nejdřív nám dali letáky a pak se nás zeptali jestli
nechceme hrát o nějaké ceny (notebooky za 1Kč nebo zadarmo), že prý u nás aktivovali 3G internet(což byla pravda) a nemusíme se bát a my jsme to teda podepsali a (18 nám nebylo) chtěli (jméno, přijmení tel. cislo a podpis), už je to asi něco přes měsíc myslíte, že by to mohlo bejt bez problémů?Mám tak trochu strach, že budu muset něco platit.To že jsem kokot my anipsát nemusíte to vím.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

Nemas zadny papir od toho, co jsi podepsal? Tam by melo byt napsano, o co se vlastne jedna.

Nicmene si myslim, ze vas tim podpisem naoko zaradili do hry o ty notebooky, a adresy a telefony pouziji na otravovani vas:)

banan2
hodnocení

N žádný papír jsme nedostali a ten jeden nás podle mě při tom podpisu fotil :( doufám aby měl třeba jenom důkaz nebo tak něco

martinaa*

Fotil? Tedy se priznam, ze to jsem jeste neslysela, aby si agenti fotili zakaznika... mozna kvuli te soutezi*nevi*

S tím focením je mi to taky divný.

Připravte se na to že jako neaktivního u T-mobilu vaše nacionále prodají někam dál a budou vám chodit nějaký reklamní věci.

cocinkamichalka*

Fotil tě zřejmě proto, že za každý "kus" mají prachy. A aby si ty lístky nevypisovali sami, třeba na svoje kamarády, známé, nebo fiktivní osoby, musí zřejmě doložit to, že to skutečně reálný člověk podepsal. Také si myslím, že ten podpis byl vlastně "souhlas s poskytnutím osobních údajů" a teď budou volat a otravovat a otravovat :-D

banan2
hodnocení

Jo tak to by bylo, co by mě asi tak nejmíň vadilo :)

banan2
hodnocení

Koukám že jste měli asi pravdu s tím otravováním. Najel jsem na stranky t-mobile a kouknul jsem se na zákl. informace na svým učtu a mám to aktivní (kontaktování) a projížděl jsem i staré zprávy a něco málo my už poslali a myslím že i už volali(nezvedám) :) Jinak změnou tarifu je to asi nesmysl že by mě zveřejnili v těch seznamech že?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]