Nejste přihlášen/a.
zdravím,mam možnost pracovat u teto firmy jako finanční poradce na žl,nemate s ní někdo jakoukoliv skušenost?at jako zaměstnanec nebo jako zakazník?
Mám s tím zkušenost jako známý několika lidí, kteří se dali utáhnout na představu, jak se veřejnost bude moci přetrhnout, aby využila jejich služeb. To věřím, že máte možnost - jako kdekoli jinde. Pojišťováci jsou věčně žádané zboží, velmi průtokové Jestli se na to cítite, tak to samozřejmě zkuste, jsou typy, kterým to prostě jde. Ale doporučovala bych vám do toho neinvestovat žádné svoje peníze za školení a podobně, to je věc zaměstnavatele (i když chce tento živnosťák), pravděpodobnost, že odpadnete je velmi vysoká.
Má osobní zkušenost je, že jsou to štěnice, kterým dvacetkrát nestačí říct "Už mi laskavě nevolejte."
Třeba se v tom najdete, ale jednoho takového v rodině mám. Z mého pohledu jen otravuje druhé a snaží se je přesvědčovat, vnucovat své služby, jen aby lidi naučil "finančně lépe a výhodněji myslet". Ani se nedivím, že kolikrát před takovým agentem lidi zabouchnou dveře, nebo prásknou telefonem. Chápu, že to někdo dělat musí a nechci zlehčovat tuto činnost, ale je asi hodně lidí, kteří tuto práci berou jako otravování lidí a nemají k finančním poradcům důvěru. Není o tyto služby zase až takový zájem a získávání nových klientů je, dle mého soudu, dost obtížné.
doplněno 01.12.11 12:03: Nicméně "vyškolený" je asi dobře, protože dle jeho názoru by lidé nemuseli být ve finanční tísni, když mají možnosti, se tomu vyhnout...Upřímně - někdy bych ho nakopla..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.