Nejste přihlášen/a.
No jo, ona to je trochu zkušenost. Potkala jsem holčinu, která byla s pletí vážně chudák a to toho měla po obličeji asi dvě tyhle pecičky. Vyděsilo mě to, po pravdě, co to má za děsivou stříbrně vypadající obří formu Oroduji tedy velmi za použití pouze na bezproblémové pleti
Hele ale hlavně: fakt myslíš, že tě to bude bavit nosit dlouhá léta? Kecá každý, kdo tvrdí, že nezůstanou jizvičky. Srovnatelné z jednoho dětského úrazu přestaly být znát asi po dvaceti letech - a to by se malé děti měly hojit nejsnadněji
Ahoj, no já měla na mysli spíš to, jestli je to bolestivější než klasický pierc, postup znám... Každopádně pleť mám čistou, navíc už pierc mám nad rtem, ale jsem zastánce malinkých teček než těch obrovských koulí, můj piercing je ten úplně nejmenší jaký existuje.
Uvědomuju si i to, že zůstane jizva. Mimo to - jsem typ člověka, pro kterého je toto jakýmsi životním stylem, moje tělo zdobí i pár tetování.
Přemýšlím právě nad mikrodermálem k uchu, nebude tak na ráně a já to dělám hlavně pro ten pocit
Ahoj, no tak mě je 28 a mikrodermál jsem si pořídila asi před 3 měsíci. Mám ho asi 0,5 cm od levého ucha, tzn. když chci aby byl vidět dám si vlasy za uši a když ne... :D nechám je rozpuštěné. Hloupí jsou ti co tomu říkají např. bradavice atd... Je to životní styl, jedinečnost, prostě vím že tohle nemá každý a jsem na to pyšná
Právě přemýšlím o dalším a dumám nad místem :D
PS: U mě hojení naprosto bez problémů, ani jsem to neměla moc červené, prostě funguju od začátku jako bych ho ani neměla
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.