Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest břicha

Od: atikusa odpovědí: 9 změna:

dobrý den, již asi týden mám tupou bolet břicha (ne křeče) většinou při jídle nb když kouřím, na pravo nahoře kousek pod žebry? co by to mohlo být? děkuji za opovědi

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

raadek*
hodnocení

2x
Nervy jsou v břiše dost provázané. Může to být žaludek, žlučník nebo klidně žebro. R.

kdokoliv*
hodnocení

2x

Podobné příčiny bolesti břicha takto popisované mohou být spojeny s žaludečnímy vředy, nehrál bych si s tím moc dlouho! Není vyloučena ani slinivka je těžké takto určit, zde na poradně Vám každý poradí jít k lékaři a totéž radím i já. Chtělo by to nekouřit ale sám vím jaké to je, když člověk kouří rád a já bych mohl vyprávět. Kouřil jsem 16 let a nyní již 17 let nekouřím a je to super.

atikusa
hodnocení

ano snahy přestat byly hodněkrát , ale zatím marné, snad se jednou odhodlám a přestanu napořád :) určitě k doktoru zajdu co nejdřív, chtěla jsem se trochu připravit co by to tak mohlo nejspíše být :) děkuji :)

kdokoliv*

Snahy přestat má mnoho kuřáků, dokonce ani nezáleží na pevné vůli, jak je spojováno s odnaučováním! Je to mnohem jednodušší, než se na první pohled může zdát. Ve snaze přestat je nejpodstatnější a hnacím motorem pouze CHTÍT - k tomu už jen mít vedle sebe někoho na kom Vám bude hodně záležet a s jeho podporu jste na té nejlepší cestě jak se toho zbavit.

doplněno 30.11.11 18:39:

Vím, že to s otázkou přímo nesouvisí ale...

atikusa
hodnocení

já vím , jenže přítel kouří a přestat nehodlá, takže vždy když se vedle mě zapálí po chvíly podlehnu ..:/

kdokoliv*

O.K. Přítel nemusí být nutně tím, kdo bude stát za Vaším úspěchem a třeba se přidá když uvidí a pochopí! Ale opakuji, je to Váš boj Vaše zdraví a Vaše vítězství to stojí za to určit pro sebe pravidla a najít ten správný "motor" pro úspěch. Dle mé vlastní zkušenosti opravdu to není nic složitého a jen tak pro představu kouřil jsem už před vojnou a po vojně jsem byl velmi silným kuřákem v průměru 40 denně a to je opravdu silný návyk. Je to pryč, jako by to ani nikdy nebylo!

martinaa*
hodnocení

0x

Kamaradka mela presto toto, akorat je nekurak, ale bolesti pri jidle, hlavne, kdyz to do sebe nahazela. Musela si i drepnout, aby ji to preslo - a za par tydnu jela se zlucnikem. Ted ho nema - a bolesti v tom miste ma porad:)

pusinka50*
hodnocení

0x

Radila bych okamžitě k lékaři, s bolestí břicha nečekejte. Já čekala s bolestmi břicha 3 neděle a pak z toho byl takový zánět tlustého střeva, že jsem málem umřela na neprůchodnost střeva a ohromné vředy v něm, které ho téměř úplně uzavřely a mohly se dostat skrz střevo do břišní dutiny a pak by byl jednoduše konec...

hodnocení

0x

Jestliže je to žlučník, jak si to myslím, dostanete přes svátky fakt zabrat! Cholagol, Febichol, No-spa, mějte doma v zásobě v lékárničce. Když se nemůžete odhodlat udělat s tím pořádek :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]