Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Blokují inzerenty pro nesmysly

Od: bob* odpovědí: 3 změna:

Pěkný den všem členářům mého článku,
jsem malý živnostník , podnikám již několik let, setkal jsem již s různými překážkami, ale co mě potkalo teď... Jen nevěřícně kroutím hlavou:
Po několikaleté spolupráci s jedním nejmenovaným (nechci jim dělat reklamu ;o) ) inzertním servrem, jsem se dozvěděl, jak mi napsali , že chtějí vyčistit server - ne od podvodníků, ale od klientů, s kterými dlouhodobě spolupracují!
Ptáte se jak? Jednoduše , zavedli nová pravidla inzerce. Uvádím jen malý zlomek:

Provozovatel si vyhrazuje právo kontroly obsahu. V textu inzerátu je vyloučeno:

1. zveřejnění verzálkami psaných slov (pokud se nejedná o zkratky či názvy, které se oficiálně zapisují pouze verzálkami),

2. uveřejnění více než jednoho vykřičníku (před vykřičníkem nesmí být mezera),

3. psaní tázacích, zvolacích a rozkazovacích vět,

4. několikanásobné opakování slova/fráze, nadměrná interpunkce (tři tečky), "smajlíky", HTML značky,

5. ukončení výčtu výrazy "atd." , "a tak dále", "..." a jejich ekvivalenty ...

Říkáte si , no a co, tak to zkontrolují, řeknou tyty a je hotovo. Neudělají tyty, nepřijde ani žádné varování - pozor máte ve vaší inzerci chybu porušující pravidla inzerce.
Ne pošlou mail s informací , že vaše inzerce je zablokována (nemůžete ji ani opravit) a zároveň přijde upozornění, že vám ji milerádi znovu spustí, ale - vnímavý čtenář správně hledá zradu - musíte zaplatit pokutu 20.000,-Kč + DPH. Říkáte si, no tak s nimi přestaňte spolupracovat - zase chyba - pokud chcete ukončit spolupráci, není problém (jako vždy, že) , ale registrační poplatek ve výši několika tisíc je nevratný (registrační poplatek se hradí na min. 3 měsíce a dopředu - a jak vnímavý čtenář správně uhodl , inzerci zablokují v momentě, kdy je tento poplatek uhrazen ) .
A teď se ptám, co byste dělali vy na mém místě?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

martina30*
hodnocení

0x

Promin hodil si mašlu,jelikož jsem se také dostala do potíží s falešnými papíry a ted to řeším přes právníky a v dnešní době je nás hodně a jelikož neovládáme zákony tak nevíme co s tím nebo co dál.Zas jen platí právníky za rady.*sok*

dusatka*
hodnocení

0x

Klíč řešení je třeba hledat ve smlouvě, na jejímž základě Vám inzerci poskytují.

jarmik*
hodnocení

0x

Zveřejnit. Jenom pravdu. Tady holý popis stačí.

Pokud jste milionář a baví vás se soudit, tak zkuste registrační poplatek vysoudit od nich zpět, že je to sice ve smlouvě, ale nemravné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]