Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, objednal jsem pro přítelkyni spodní prádlo od firmy Provea. Objednávku jsem následně chtěl zrušit, ale bylo mi zděleno, že zastoupení v ČR objednávku zrušit nemůže. Navíc, že objednávka je závazná. Musím si zásilku přebrat aby mi nehrozilo žádné trestní stíhání?
Mě zaráží už jen fakt, že na stránkách nejsou žádné podmínky. Jediné, co tam je, je pár otázek a odpovědí. Takže být vámi napíšu jim email na mailovou adresu, která je tam uvedena. Jen uveďte, že rušíte objednávku ze dne xy na zboží YZ... Děkuji za pochopení, podpis. Pokud se budou cukat, tak bych ráda viděla na základě čeho? České podmínky objednání/nákupu/placení/vrácení či výměny zboží jsem tam nenašla. Jestli se to ukáže až po za logování, to je jiná věc.. .to musíte vědět vy. Nevidím ale důvod, proč byste nemohl zrušit již zadanou objednávku. Platil jste předem? Nebo až po dodání? Jestli předem, tak to asi bude složitější, ale mělo by to jít.
Neplatil jsem vůbec. Je to objednávka na dobírku , takže jsem za ní ještě nepaltil, protože jsem zásilku ještě neobdržel. Při e-mailové korespondenci mi bylo zděleno, že objednávku zrušit nelze. Protože se to posílá přímo do Švýcarska. Jejich zastoupení mi tvrdí, že objednávka je závazná. Čili, když si objednávku nevyzvednu hrozí mi nějáký postih?
Na objednávku se vztahuje zákon ČR nepletu se? Mají to tam napsané. A je to objednávka do ČR.?
Zdravim vas,
tiez som si min.rok daco objednala.v poriadku.Moja chyba, ze som to nezrusila..prisli vcera dalsie 2baliky.Jedna na priatela a na mna.Na priatela preto, lebo som dala tiez jeho adresu, myslela som ze sa to neodoslalo kedze sa nic neukazovalo.
No neviem ci to uhradit a potom vratit,alebo neuhradit a hned poslat a zrusit dalsie posielanie.Lenze aby mi za par rokov nedosiel exekutor..Priatel by ma asi zachlostil.Lutujem ze som nieco vobec objednala.To, co som citala na internete, vypada pekne podrazacka firma.Jak z toho najlepsie vyjst aby dali pokoj a neposlali upomienky alebo ako sa ohradzat?ved zasielka nemusela ani dojst..a ked som chcela zmenit adresu, neda sa tam ani prihlasit
poradte prosim niekto,dakujem.
uz si asi nikdy nic podobne neobjednam.teraz sa neda nicomu verit
Dobrý den. Zadejte si do zdejšího vyhledávače slovo "provea" a pročtěte si diskuze, které zde již proběhly na toto téma. Vesměs jsou v nich negativní reakce, ale mohlo by Vám to pomoci najít tip, jak si počínat dál.
Dobrý den, hledal jsem, ale přišlo mi vhodné napsat sem.
Objednal jsem taktéž pro přítelkyni soupravu. Když jsem si všiml že by mi měli chodit další balíky, ihned sem reagoval podle pokynnů a zrušil po emailu asi o 11 dní předem objednávku, tedy musel jsem, jak mi bylo řečeno, zrušit členství. Souhlasil jsem, ale o měsíc později mi objednávka stejně přišla.. Znovu jsem rozčílen napsal celou tu historii a vysvětloval, žže nehodlám odesílat zpět za vlastní náklady nebo platit něco, co jsem včas žádal, aby nechodilo. Jako odpověd mi přišlo od p. Hany Buřilové, že členství je ukončeno, nic víc, naprostá ignorace. Dnes mi přišla upopímnka za nezaplacení toho balíku. Psal jsem znovu, že apeluji na to, aby moji stížnost řešili, že došlo k jejich chybě a že jsem napříkald i ochotný to někam přijet odevzdat, že jsem se toho ani nedotkl..
Co mám sakra dělat lKdyby to třeba bylo aspon do vlastních rukou, aby se to dalo odmítnout nebo nwm. Ale ve schránce se mi objeví balík, který jsem VČAS zrušil a oni mi to pošlou a chtějí po mě peníze..
A. B.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.