Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zjistit vyvážení modelu letadla

Od: tox232* odpovědí: 4 změna:

Můžete mi prosím někdo poradit jak určit body na spodní ploše křídel k vyvážení rc modelu letadla

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

dosud jsem myslel, že závaží patří do trupu. Pokud letadlo zatáčí na nějakou stranu a je potřeba dovážit opravdu křídlo, tak je jedno kam. Nejlépe tam, kde nebude ničemu vadit. Nejprve závaží nalep páskou a až vyzkoušíš, že je to ok, tak ho zadlabej ;)

tox232*
hodnocení

Já měl na mysli body na křídlech že když si letadlo posadíš v těch bodech na špičky ukazovakú tak aby se nenaklánělo dopředu nebo dozadu

jo takhle, takže: "Vyznačíme si polohu těžiště 24 mm od náběžné hrany křídla a model podepřeme na prstech v místě těžiště. Správně vyvážený model spočívá v rovině."

ale říkalo se 2 prsty od náběžné hrany křídla - což je asi stejné :-D

jo, samozřejmě letadlo se houpe na prstech a trupu, nikoliv křídlech ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]