Nejste přihlášen/a.
Prosím vás, poraďte mi někdo! Koupila jsem si na aukru krásnou mikinu.. a teď mám zaplatit na účet... Jak mám platit na účet?
:D Tos mi moc nepomohl.. :D spíš by se mi hodil přesný návod ... převodem z jinýho účtu platit nebudu... jak mám vložit hotovost na účet?
vezmete peníze. dojdete do banky, kde má ten člověk účet. to zjistíte podle čísla účtu - za lomítkem. úřednici sdělíte, že hodláte vložit určitou částku na číslo účtu 12345678/9876. některé banky tuto operaci zpoplatňují.
pokud má ten člověk banku, která nemá pobočku ve vašem okolí, pak budete muset na poštu a peníze poslat složenkou.
... nooo.. aaa jak ten, kterému pošlu peníze zjistí, že právě já mu platím... nemohlo by dojít k nějakému nedorozumnění?
Jako variabilní symbol plaby se zadává číslo aukce - pak by k omylu nemělo dojít.
doplněno 27.11.11 11:00:A do zprávy pro příjemce zadáte své jméno / přezdívku pod kterou bylo zboží koupeno.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.