Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Platba složenkou - kdy přijdou peníze

Od: lukassk odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, mám takový dotaz, platil jsem nějakou částku na účet, přes složenku, poštovní poukázka A. Platba proběhla někdy v pátek 18.11.2011 a doteď peníze nedošly na účet. Nevíte, jak dlouho mám čekat? Už mě to znervózňuje, šlo o větší částku. Díky.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

POsta ma na prevod az 10 dni. Sice je to dlouho, ale jeste bych pockala do uterka. Pak by to zacalo byt vazne hodne divne...

doplněno 25.11.11 12:56:

Ovsem je mozne, ze jste se prehledl v nejakem cisle, kodu baky, variabilnim symbolu...?

lukassk
hodnocení

Nene, vzdy si to peclive kontroluji, aby to přišlo tam, kam má. Tak jim dám ještě čas a uvidíme, já jen že vždy to bylo do těch 3-4 dnů nejdéle a teď je to celkem dlouho no, uvidíme, děkuji za odpovď

sargo*
hodnocení

0x

Hmm, takhle dlouho mi to nikdy netrvalo, spíš dva tři dny. Ale jestli mají psáno těch deset dní, dřív se tím asi zabývat nebudou. Jestli máte všechna čísla dobře, počkejte, až proběhne ta lhůta a pak tam dojděte s útržkem složenky na reklamaci.

hankauk*
hodnocení

0x

Pošta je kapitola sama pro sebe... Já takhle posílala peníze taky. Slečna na přepážce mi řekla, že jsou druhý den peníze na účtě. Čekala jsem také týden.*nevi* Také záleží na tom, kdy banka, kam jste je poslal, připisuje peníze na účty. Může to být 1x denně, někde 2x denně. Zkuste to ověřit po 4-té hodině odpoledne. Jestli tam nebudou, tak pak až v pondělí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]