Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevrátil mi notebook - co mám dělat

Od: maros* odpovědí: 5 změna:

před rokem jsem zapujči notebook člověku ktereho znam ,ale do ted mi nebyl navracen mam potvrzeni o koupi i svědky že jsem ho mněl tento člověk již se mnou nekomunikuje jak mam prosim postupovat děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

macka80*
hodnocení

0x
Já být vami tak jdu minimálně podat trestní oznámení,sice pokud on bude zatloukat bude to tvrzení proti tvrzení alespoň mu ukážete že to myslíte vážně.Víc možností ted asi nemáte
chabr*

asi tak nějak prostě ho nějak otravovat a neustat určitě někde bydlí, něčím jezdí atd...pro každou ...si přijde řezník jo a našel bych si svědka že jsem mu to půjčil

al bunda*
hodnocení

0x

Já se domnívám, že jsi přišel o notebook a že už ho nikdy neuvidíš. Že máš potvrzení, žes nějaký notebook koupil? Já mám dvě. A spoustu svědků, že jsem měl dva noťasy. Myslíš, že to stačí k tomu, abych Tě obvinil, žes mi nevrátil notebook?
Za blbost se platí, smiř se s tím.
Hezký den.

chabr*

to máš pravdu ale trestní oznámení bych podal jen kůli nepříjemnostem které z toho vyplívají asi ho fakt už neuvidíš ale škodit škodit škodit alespon si uvědomí že to nemá dělat že se to nevyplatí hrát si s ohněm:)

al bunda*

Nejsme ve sporu, ale dost pochybuju, že tazatel je z těch, co by si dokázali najmout Ukáčko, nebo třeba jen podat trestní oznámení. BTW jak asi by to trestní oznámení měl napsat?
Jsem skeptik - prostě čím dříve se smíří s tím, že udělal šílenou blbost, tím dřív se s tím srovná a může se přestat užírat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]