Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
jeden můj kamarád bere Tramal... Chtěla bych zjistit všechno o této droze, máte s tím někdo zkušenost? Co způsobuje za stavy, kde se dá sehnat, jak je to silné a co to vůbec je... Jen vím že je to nějaký lék (?) ...
Já to samozřejmě zkoušet nechci ani nebudu, jen mě to zajímá...
Děkuji Všem
Ahoj banáne, tramal je lék od bolesti, je k dostání v tabletách a kapkách. Myslím ale, že je na předpis.
Já nejsem zvyklá na léky, proto se mi po tramalu zdají v noci divoké sny. Ale předávkovat jsem se teda ještě nezkoušela Myslím si, že člověk bude pouze hodně ospalý.
Nemusí být pouze hodně ospalý. Před lety byla velká móda dávat Tramal pomalu na každou blbost dětem na oddělení, kde jsem pracovala. Pamatuji jedno, které z nich mělo docela solidní halušky. Já sama ho na sobě jednou vyzkoušela a točil se se mnou celý svět (předávkovaná jsem nebyla, vzala jsem si dětskou dávku). Nejčastěji nám po něm ovšem děti akorát tak zvracely.
Je to návykový lék proti bolesti. Když jsem jej přestal brát, měl jsem dost šílenej absťák. Hrůza a děs. Takže nepřehánět. Slabší verze je Tralgit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.