Nejste přihlášen/a.
Já osobně si na oslavu konce roku namíchám ovocnou bouli. I když bych ji nechtěla srkat celý den. :D Ale večer si nějakou sklenici dám. Sama si ji můžete namíchat podle svého (ovoce, kolik alkoholu, jak sladkou apod). Ovšem pozor, i když se to nezdá, tak přeci jenom nějaký alkohol v tom je. Já si dávám ovocné kompoty včetně šťávy, čerstvé ovoce a trochu rumu. Ředit to můžete sodovkou - šampus já osobně do toho nedávám. Vychlazené je to osvěžující a dobré.
doplněno 27.11.11 18:45:Ještě bych dodala, že ji nakládám tak asi týden předem, ale se chutě pěkně spojily.
No mrkev a jogurt bych také nemusela. Ale namíchám to podle vlastní chuti a aby to bylo i pěkné barevně. Tak např.: kompot jahodový (kvůli vůni), broskvový, anasový, višně a třeba i třešně. Čerstvý pomeranč, mandarinku (může být i kompot) a klidně i plátky citronu. Ne kompot, který je rozměklý, to by jednak bouli zakalilo a nevypadalo by to pěkně. Alkohol určitě nemusí být rum, přidala bych ale čistý - bez další příchutě. Klidně si to vyzkoušejte předem a v malém množství. No a jak jsem už psala, tak je možné to ředit sodovkou podle svého. Jinak také jsem našla: dama.cz/... - ale určitě bych vynechala rozinky a ořechy. V tomto receptu je převaha vína. Ale já mám nejraději ten svůj recept.
Pokud tam budete davat rum, doporucuji cokoli jineho, nez Morgana. Kamarad ma bar, je barman a kdysi vypravel, ktere rumy jsou dobre - a Morgan je ten uplny odpad.
Je to ovsem na chuti kazdeho, co je kdo zvykly pit:D
Pry i tuzemak je lepsi A drahe rumy jsou na bowli zase zbytecne. Ovsem rikal, zez z Morgana miva dost lidi zazivaci potize, protoze je v nem je plno chemie...
To da rozum. Morgan je spise vice karamelovy, takze s vice chemii.
A kdyz ti lide v tom baru u vaseho znameho, toho vypiji litr, je to pak jasne.
Není snad nic jednoduššího než pít něco jiného než alkohol. Do půlnoci vydržíte s pitím i bez něj. A tak bych celý kýbl čehokoliv pít rozhodně nechtěl postupně na co bych měl chuť tak bych pil např. dobrou kávu, pak nějaký mošt, třeba čaj, pak třeba pro změnu teplou čokoládu, potom zase nějakou limču, zase kafe a jsem už z toho málem úplně přechlastaný.
doplněno 27.11.11 18:53:Pěkného Silvestra přeji a hodně radosti v Novém roce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.