Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zamilovala se do jiného

Od: nik15 odpovědí: 3 změna:

Začloto presne pred rokem chodli jsme všude spolu jak ze školy tak do školy delaly jsme spolu společnych veci nevim asi čekala až ji napíšu že ji miluji a ja sem ji to n apsal ale byl sem strašne stydlevej ješte tak jsem ji to řrad ši napsal ona mi hned rano když jsme šly do školy odpovedela že me taky bylo to jak v pohadce ale jednou jsem si neco udelal s nohou dlouho jsem nechodil do školy a dlouho sem ji nevidel ona se za tu dobu strašne zmenila našla si nivi kamoše a pro moji smuli se i do jednoho zamilovala ješte chvily pak semnou chodila ale ja sem poznal že je neco špatne ona mi to pak povedela že se zamilovala do nekoho jineho že je to težke ja sem se snažil ji nejak obratit jeji nazor ale bylo už pozde tyden po tom jsme se rozešly oficialne byl jsem stoho celej vedle ja sem ji strašne milovalale ona me ne...mesice beželi ja sem stale nemohl zapomenout kamoši mi radily at už nani prestanu myslet a najdu si jinou no jo tak ja sem poslech jejich rady za čel jsem chodit s jednou dost krasnou holkou ale krasa nebala všechno nebila to laska tak jak to rychle začelo tak i skončilo mesice utikaly dal časem sem nani zapomne bylo to tzaky tim že sme se sobe vyhybaly ale ja sem ji jeden den napsal že at jsme kamaradi at se bavime spolu ona na to tak jo a jestli mi to nevadi že se zamilovala do nekoho jineho tak co jsem ji mel řic ja sem se sni už chtel normalne bavit tak jsem ji řekl že sem na to zapomnel pritom to bolo jako včera co se stalo mesic potom jsme byly venku a ona kemne príšla vtzala si mne stranou a spustila na me jak to bylo krasne když sme spolu chodeli a co jsme delaly a ve mne jako kdyby me nekdo strelil šipem lasky zase sem se doni po uči zamiloval chtel jsem ji to řic ale kamošovi kteremu jsem se sveřil zneužil to a řekl to ty holce a začli spolu chodit ja stoho byl hotovej stratil jsem milovanou hholku a dost dobreho kamoše ten vztach nevydržel protože ten kamoš si pak hodne o sobe myslel proste začal se chovat jak debil ja sem videl male stripek nadeje ale ničemu mi to nebilo bojoval sem ale nemohl jsem nic delat každej den sem si furt myslel že budem spolu ale nic jeden den mi řekla kamoška že stale miluje toho kluka skerym se semnou minule rozešla ja sem byl úet sklamanej ja vim jsem kluk ale brečel jsem jak maly dite...tim to zatím skončilo ale už fakt nwm co mam delat asi už nic nema cenu...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Hezkých děvčat je jako máku. Uvidíš, že nemá cenu trápit se jen pro jednu, jistě poznáš nějakou jinou, s kterou Ti bude fajn.

Zatím máš vzhledem k věku dost času, věnuj se raději intenzívně češtině. Pololetí se kvapem blíží a Tvůj písemný projev zatím vypadá tak na druháka ZŠ, samá hrubka. No fuj!*sok* Jaga.

petpink
hodnocení

0x

V životě je spousta věcí které mají cenu i když se ti v tuto chvíli zdá, že to tak není. Bohužel a nebo bohudík, své životní zkušenosti získáváme i tím nepříjemnějším způsobem, který nám často rozerve srdce na kusy, ale díky tomu se taky stáváme odolnější.

V životě již mám ledaco za sebou a věř, že bych tě velice ráda podpořila...nebudu ti radit jak zapomenout, ba naopak, nezapomeň! Nauč se žít s touhle situací tak, aby jsi z ní vytvořil záležitost,která tě bude dělat silným. Silným pro někoho komu bude na tobě záležet, kdo tě bude opravdu milovat!

hodnocení

0x

Říká se, že co nezabije, to posílí. Je to jen jedna ze zkušenností, které Vás v životě čekají a s kterou se musíte vyrovnávat. Dejte tomu čas. Přijde jiná, která si Vás bude vážit a bude se Vás držet, jako klíště. Tohle prostě nebyla ta pravá, nedokázala Vás ocenit. Nebrečte pro ni a usmějte se na jinou. Ta už na Vás jistě někde čeká.;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]