Nejste přihlášen/a.
Dobrý den potřeboval bych poradit jak dát holce najevo že kní něco citím at´ je to tak že jí to řeknu do očí nebo něco napíšu přes chat.
A jestli je dobré třeba chatovat sní každy den nebo ne?
A jak bych jí mohl zítra zaujmout když ji uvidím na veřejném bruslení?
Žádné psaní nenahradí přímou řeč. Chatovat až po osobním setkání, tam je jistota, že vím, s kým komunikuji. Zaujmout je moc násilné... Potkám, pokecám, uvidím. Pak teprve ten chat! Bude to dobrý!
nedělal bych to přes chat,ale přímo z očí do očí,to hned víš,jak to tvoje snažení dopadne a budeš vědět jak jsi na tom,
zaujmi ji tím,že jí požádáš třeba o kolečko na ledě,snad to pomůže a nezapomen na květinu!
byt malinkou,ta určitě potěší
Nic nepiš, řekni jí to rovnou. Je to nejrychlejší a nejspolehlivější způsob. Ovšem taky se můžeš nejrychlejc dozvědět, že nemáš šanci, což je ale taky dobře, protože aspoň víš, na čem jsi. A platí to v každém věku (mám 2 dny starou zkušenost
s "holkou" o pár desítek let starší
).
Jo apokud to dopadne dobře, vyvaruj se jakéhokoliv pravidelného psaní či telefonování. Jednou pak vynecháš a budeš muset vysvětlovat proč. S tím mám taky osobní zkušenost (10 let jsem každý večer telefonoval. Děsný závazek).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.