Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dárek pro anglické dítě

Od: hovorkova odpovědí: 3 změna:

Jedu do Anglie a přemýšlím, co přivézt 3- leté holčičce...koukala jsem v hračkářství a buď se mi líbí včelí medvídci - což jsou podle mě typicky české postavičky zkracovatko.cz/... a nebo ovečku Shaun, která by jí zase mohla potěšit, protože jí zná z televize a tak zkracovatko.cz/... ..kterou postavičku byste vybrali vy a proč? Je to prkotina, ale chtěla bych prcka potěšit :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hankauk*
hodnocení

0x

Já bych jí přivezla včelí medvídky nebo krtka. Ovečku Shaun zná a může si ji koupit v UK. A třeba už ji má?! Když jí přivezete něco jiného, co se v UK koupit nedá, bude mezi kamarádkami za hvězdu. Myslím, že to pro ni bude mít "větší cenu". :)

sargo*
hodnocení

0x

Jsou jí tři, originalitu neocení. To chce něco, co zná ;) Jestli jí chcete opravdu potěšit, dívejte se pět minut před dětskými pořady na reklamu a vyberte cokoli. *smich* Špatný by možná nebyl nějaký batůžek tématický (ať už krtkovitě nebo ovcovitě), to je i užitečné, bude se jí hodit do školky a u dětí má většinou úspěch :)

hodnocení

0x

Krteček je roztomilá hračka a malá by ho určitě přijala s nadšením. Jinak bych radila loupežníka Rumcajse. I když v Čechách jsou loupežníků spousty, Rumcajs se jenom jeden. Ryze česká pohádková postavička je i Krakonoš. Otázkou ale je, zda by se ho 3 leté děcko nebálo.;) Jaga.

Prodávají se velice hezké malé polštářky pro děti s motivy pohádek. Viděla jsem nedávno moc pěkný s kresbou Ferdy mravence a brouka Pytlíka. I to by byl pěkný dárek.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]