Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Léčba nehtů vs hormony

Od: ivus* odpovědí: 1 změna:

Děkuji moc za odpověď na můj dotaz týkající se nemoci nehtů (odchlipování nehtu od nehtového lůžka), kdy jsem si potvrdila svoji doměnku, že je to způsobeno mojí prodělanou nemocí štítné žlázy. Ještě by mne však zajímalo, co se s tím dá dělat, zda existuje nějaká léčba nebo něco podobného. Jsem již 3 měsíce po operaci, užívám hormony, ale na nehtech to zatím není znát. Pracuji s lidma a moje ruce nevypadají zrovna ukázkově. Dost mě to trápí. Je nějaká rada? Děkuji

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

martina30*
hodnocení

0x

Nevím zda to bude rada,ale určitě je narušená imunita.Tak určitě vitamíny nebo homeopatika(bylinkové čaje) a pokud děláte s lidma tak bych to řešila umělíma nehtama.Pokud tedy budete je moc mít a nemusíte se bát můžete mít jakou velikost a délku budete chtít a naučíte se stím pracovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]