Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Policie obtěžuje kvůli exmanželovi

Od: kate* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, chtěla bych požádat o radu. Jsem už víc jak rok rozvedená a můj exmanžel u mě nemá ani trvalé bydliště. Skoro se nestýkáme. Ale neusále ho u mě hledá Policiie a exekutoři.Policie se mě neusále vyptává a já jim nemám co říci, obtěžujou neusále i o víkendech. Můj stávající přítel už mě kvůli tomu chce opustit. Můžu se nějak bránit, aby mě Policie pořád neobtěžovala? Když já s nimi v žádném sporu nejsem, žiju si svůj život a s exmanželem nemám nic společného. Děkuji za rady

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Kate, toto není právní rada, ale můj názor.

"Můj stávající přítel už mě kvůli tomu chce opustit"... to je ale na pováženou, jestli je to opravdu tím, že u Vás zvoní policie a exekutoři?

...mě Policie pořád neobtěžovala? ..záleží, jestli je to stále stejná policie, pak bych zvolil dopis na vysvětlení, zaslaný náčelníkovi. Jinak jim neotvírejte.

kate*
hodnocení

Můj přítel je na to celkem háklivý. A já už jsem z toho taky celkem na nervy, protože nechápu, proč nás pořád obtěžují. Žijeme si svůj život a jejich nesmyslné otázky, které zodpovídám pořád dokola nevedou konce. Ptají se na věcy, o kterých nemám ani tušení, když už přes rok s exmanželem nežiji. Je to pořád jedna a tatáž místní policie.

al bunda*

Jsou-li to stále ti samí, stěžujte si jejich nadřízenému - písemně a rekomando.
Jinak nevidím jinou cestu, než se odstěhovat a i tohle nebude zrovna spolehlivé řešení.
Háklivého přítele - no chtěl jsem napsat něco o nakopání, protože snad by měl vědět jaká je situace a jaké jsou vaše možnosti řešení.
Hezký den.

Kate, je mrzuté, že Vás přítel nepodrží a je ještě háklivý. Co až přijdou větší problémy.

Osobně bych došel na policii a na místě sepsat stížnost proti "zasahování do soukromí" Domnívám se, pokud se nenecháte odbýt nízkopostaveným policistou a budete tvrdě vyžadovat náčelníka, jistě Vás přijme a vyřeší problém. Velice slušně ale tvrdě do nich.

Přeji už jen klid a pohodu.

kate*
hodnocení

Moc děkuji za radu. My žijeme na malé vesnici a místní policisté se chovají jako velcí kovbojové., na které nikdo nemá. Prostě prudí tam, kde nemají a to většinou o víkendu nebo večer. Naše nervy už přetékají.Nahánějí mě jako bych něco provedla já.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]