Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zdravotní vstupní prohlídka

Od: luccci odpovědí: 4 změna:

Zdravim,

nevíte jak je to se vstupní prohlídkou v 19letech když jděte k dospělému lékaři?jestli vám něco budou dělat?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Když si na nic nebudete stěžovat, tak Vám maximálně změří krevní tlak.

luccci
hodnocení

děkuji za odpověd, mám depresi z toho když se někde musím svlékat a nejhorší je že mě nikdo váží:(...

dzordz*
hodnocení

0x

Já jsem se přišel přihlásit až s asi víc než roční přestávkou od propuštění, hodil jsem jim složku, doktorka si něco málo opsala, zeptala se, jestli jsou uvedené informace aktuální, jestli v rodině nějsou dědičný choroby, jestli se sám nechci o něčem bavit a jinak že můžu jít.

standa1*
hodnocení

0x

Přečtete pár písmenek vzhůru nohama,pokud budete pracovat v hluku tak vás pošlou na ušní,možná změří tep a možná vám vyluxuje záda těma hadičkama co vedou z uší...záleží většinou na oboru práce,nekde si doktor nedovolí jen opsat složku...nic hrozného to není a píchat do vás taky nic nebudou ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]