Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,prosím o radu,kde bych si mohla sehnat 5 vydání časopisu popcorn?Bohužel když byli v prodeji tak mi to uniklo,a ted nevím kam si o ně napsat.Nenašla jsem ano email na vedení nebo redakci.díky za radu
Matýsku nevím, nevím ale tyto neprodané časopisy jdou do tzv. remitendy a od tama do sběru, v některých případech si vydavatel žádá přiložené CD a nebo nějaké jiné dárky z časopisu odstranit ale nebývá to pravidlem.
doplněno 24.11.11 11:34:Martino, Popcorn a Top dívku vydává od r. 2011 nový vydavatel.
doplněno 24.11.11 12:15:Toto je jediné co jsem našla.
Tohle jsem nasla:
Časopisy Popcorn a Top Dívky opět v prodeji (17. 5. 2011)Měsíčníků Popcorn a Top Dívky se ujal nový vydavatel a oblíbené časopisy pro teenagery jsou tak opět v prodeji...
Už se zdálo, že časopisy Popcorn a Top Dívka úplně na tuzemském časopiseckém trhu na delší dobu skončí. Poslední čísla, vydávaná společností Axel Springer, vyšla v prosinci minulého roku. Oblíbené měsíčníky pro náctileté kluky a holky jsou ale opět v prodeji. Ujalo se jich vydavatelství Generra Limited, nová čísla jsou opět dostupná jednou za měsíc, Popcorn obsahuje 15 plakátů.
doplněno 24.11.11 11:58:Lidus - jj, to jsem si vsimla az ted Na oficialnich strankach nic podobneho nebylo
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.