Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak objednat starší vydání časopisu

Od: matysek82 odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,prosím o radu,kde bych si mohla sehnat 5 vydání časopisu popcorn?Bohužel když byli v prodeji tak mi to uniklo,a ted nevím kam si o ně napsat.Nenašla jsem ano email na vedení nebo redakci.díky za radu

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

Mam za to, ze Popcorn skoncil loni v prosinci...nebo ne? Tudiz by se zpetne objednat jiz nedal.

lidus*
hodnocení

0x

Matýsku nevím, nevím ale tyto neprodané časopisy jdou do tzv. remitendy a od tama do sběru, v některých případech si vydavatel žádá přiložené CD a nebo nějaké jiné dárky z časopisu odstranit ale nebývá to pravidlem.

doplněno 24.11.11 11:34:

Martino, Popcorn a Top dívku vydává od r. 2011 nový vydavatel.

doplněno 24.11.11 12:15:

Vydavatel
GENERRA LIMITED, organizační složka
Adresa

Malostranské náměstí 266/5, Praha 1, 118 00, okres: Praha, kraj: Hlavní město Praha

Toto je jediné co jsem našla.

matysek82
hodnocení

děkuji všem za odpovědi,a nevíte jaký vydavatel?moc děkuji za snahu a rady pěkný den

martinaa*

Tohle jsem nasla:

Časopisy Popcorn a Top Dívky opět v prodeji (17. 5. 2011)

Měsíčníků Popcorn a Top Dívky se ujal nový vydavatel a oblíbené časopisy pro teenagery jsou tak opět v prodeji...

Už se zdálo, že časopisy Popcorn a Top Dívka úplně na tuzemském časopiseckém trhu na delší dobu skončí. Poslední čísla, vydávaná společností Axel Springer, vyšla v prosinci minulého roku. Oblíbené měsíčníky pro náctileté kluky a holky jsou ale opět v prodeji. Ujalo se jich vydavatelství Generra Limited, nová čísla jsou opět dostupná jednou za měsíc, Popcorn obsahuje 15 plakátů.

doplněno 24.11.11 11:58:

Lidus - jj, to jsem si vsimla az ted:) Na oficialnich strankach nic podobneho nebylo*placni*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]