Nejste přihlášen/a.
Dobrý den mám dotaz ohledně peněz v mé bance Ge Money Bank internetové bankovnictví.
Na účet mi přišla větší částka kterou jsem čekal, a již delší dobu pozoruji že něco s účtem není vpořádku.A je to disponibilní zůstatek.
Disponibilní zůstatek by měla být částka kterou má klient aktuálně možnost jakkoliv použít, pokud mu to povoluje denní limit může tutu očástku vybrat.
Ale problém je v tom že uzž cca 4 roky vždy přijdu k bankomatu vyberu peníze a nechám si vyjet potvrzení kde se IHNED částka kterou jsem vybral odečte od disponibilního zůstatku a o částku kterou jsem Vybral se disponibilní zůstatek automaticky sníží.Učetní zůstatek zůstává stejný a vždy se sníží cca až o dva dny.
Jenže včera jsem vybíral cca 9 tisíc Kč a disponibilní zůstatek se mi vůbec nesnížil což se mi nikdy nestalom, peníze mi bankomat dal ale disponibilní zůstatek je pořád stejný.Pozor ovšem učetní je o hodně nižší.
Proto se chci zeptat na vaše názory a co si o tom myslíte, děkuji za spolupráci .
Aby tomu každý porozuměl vybral jsem peníze ale nesnížil se mi disponibilní zůstatek což vpořádku není, učetní ano ale ne o tolik kolik jsem vybral, mám banku Ge money Bank
Nejsem žádnej odborník, ale transakce se myslím provádějí do pátku 20,00h a od pondělí 7,00h. Ale nevím to pochopitelně přesně.
Ano transakce banky se provádí denně od pondělí do pátku od 7 do 20 hodin.
Ovšem u výběrů NONSTOP kdykoliv si vyberete v jakémkoliv bankomatu, tak ihned automaticky se Vám o částku musí snížit disponibilní zůstatek, o částku kterou jste si vybral.
Pro příklad:Pokud mám na účtě 2000,-Kč a vyberu si 1000,-Kč a nechám si vyjet stvrzenku, tak na stvrzence již musí být 1000,-Kč.
Disponibilní není učetní a s transakcemi to nemá nic společného.
Proto jak jsem uvedl, mám o mnoho větší zůstatek než bych měl mít, a před týdnem jsem pozoroval že mi z účtu někam zmizelo cca 450,-Kč tak jen čekám zda to nebylo za upomínku z banky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.