Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Deviace septa nosniho

Od: keojd odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, před několika dny jsem utrpěl úraz hlavy a nosu.Problém s hlavou byl včas indikován a vyřešen, avšak až po 15 dnech se přišlo na to, že jsem tehdy utrpěl i poraneni nosu, deviaci nosní přepážky. Nyní čekám na operaci (septoplastika), díky které budu muset zůstat doma 3 týdny. V případě včasného rozpoznání problému, bylo by možne vyřešit problém na ORL jinak než operativně, a nebo bych musel na operaci stejně?

Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

m
hodnocení

0x

máš zlomenou nosní přepážku. pokud ti to v ničem nevadí, normálně se ti dýchá a nemáš nos mimořádně křivý, tak bych na operaci nešel.

keojd
hodnocení

Operace je již nutná, posunuta prepážka brání dýchání...Mne by ale spíše zajímalo, zda v případe včasného vyšetreni na ORL,by bylo možne prepažky nejak zafixovat, aby pak nebyla operace nutná...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]