Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Brigáda - balení letáků

Od: elmo* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den byla mi nabídnuta brigáda na dálku.
Jedná se o zabalení letáků do obálek a poslání zpět, nemám s tím zkušenosti tak bych potřeboval poradit, jestli mu věřit
Znáte ho někdo?

Tomáš Velcl
M.R. Štefánika 8A
787 01 Šumperk

Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Můj souhlas...nic na vydělávání peněz...pryč od toho!

doplněno 23.11.11 18:55:

To fakt nechápu, proč mi to smázli.

výtka
Upozornění od sys clayman 24. 11. 2011 09:07:20
byl to omyl sys :) pardon

Říkala jsem si, že už nebudu psát o podobných fiškusech, bohužel, pokaždé se najde nějaký jelimánek, který uvěří. Dej si do vyhledávače "Velcl", případně "domácí práce" A pak čti, čti, čti...Úsudek si jistě uděláš brzy sám.

JE TO PODVOD, ŽE MU NENÍ ROVNO!

Ale je to marný, je to marný, je to marný! *zed* Jaga.

doplněno 24.11.11 06:10:

Jestli máš třeba pocit, že Ti tu neříkáme pravdu, či Ti nepřejeme práci, udělej jedno. Na tu adresu do Šumperka mu pošli obálku a v ní zase obálku se známkou a Tvou adresou. A uvidíš, co Ti pošle. Bude Tě to sice stát 20 Kč /2 známky/, ale určitě prokoukneš. A uvidíš, co je to za "práci". Hlavně potom UŽ NIC NEPLAŤ A ŽÁDNÉ PENÍZE MU NEPOSÍLEJ! *zed*

23.11.11 16:43
hodnocení

0x

NEVĚŘIT!

stribrnak*
hodnocení

0x

stačí vložit do vyhledavače Tomáš Velcl

anonim*
hodnocení

0x

ja teda nevím ale ted sem na něho inzerci koukla ale ještě nepsala ale adresu ma zase ...tomaš velcl ..p.o.box.1...78701 šumperk...tak nevím :o)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]