Dobrý den. Potřebovala bych Vaši pomoc, vaše zkušenosti s vitamíny, a jejich kombinací..Každý den ráno beru zyrtec a DMAE 1 tabletku. A k tomuto bych ráda přidala kalcium v tabletkách a ginkgo bilobu nebo lecitin.Zyrtec používám hlavně kvůli alergiím, jsem velmi náchylná na zimu, mám chladovou alergii. Dmae beru, protože mám velmi náročný program na každý den (studuji, připravuji se na magisterské studium, pracuji, a ještě večerní kurzy cizího jazyka)Kalcium mne doporučil lékař, pro moje zdravotní problémy.Lecitin nebo ginkgo bilobu bych také ráda zařadila..Myslíte, že tato kombinace může být pro můj organismus špatně zvolená? Bohužel si s tímto nevím rady. Děkuji za případné reakce.
Vápník, gingo i lecitin jsou přírodního původu, takže by to nemělo dělat problémy. Ze začátku se ale pozorujte co to dělá. Já bych se toho určitě nebál.
maussm*
Děkuji Vám za odpověď. Půjdu do toho, zkusím to. Uvidíme za týden, jak na tom budu.. Doufám, že mi to pomůže..
Takhle jak to píšete by to neplechu dělat nemělo. Ale ty jmenované látky se často prodávají v pilulích kombinovaných z více složek, nejčastěji s nějakými vitamíny. Takže si to chce vzít ty krabičky, sednout si, sepsat a sečíst ty, které tam jsou, jestli se nepřekročí denní dávky; jen u céčka je to fuk
Ale však víte, co se tam píše. Není náhražkou pestré stravy
maussm*
Dneska večer si to naplánuji, sečtu a snad všechno bude bez problémů..
Tato zima mě velmi potrápila. A projevila se na mém zdraví, ve všech směrech..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.