Nejste přihlášen/a.
Ví někdo, popř. může mě odkázat někam, kde zjistím, zda-li je nutné mít u stánku s občerstvením (přívěs za auto) v jeho blízkosti toaletu pro návštěvníky v případě, kdy je prodávána káva a čaj (ne ledový čaj v láhvi ). Dále by mě zajímalo, jestli jsou nějaké zvláštní hygienické podmínky pro provozování stánku s občerstvením. Nějaké jsem si již našel, ale zajímají mě především nějaké ty perly, o kterých se moc neví, to co je dost problém, atd. Díky
Jen k tomu záchodu,nemusí být,je to každého problém.Přece v lidlu a Penošu taky záchody nejsou a co je tam lidí.
To si nemyslím, jen nebudou volně přístupné a klíč bude někde u obsluhy nebo vedoucího. Kolaudování prodejny je dost složitý proces, kdo znezkusil, netuší. A ani nadnárodní společnosti nemohou předpisy obcházet.
Na mobilní prodejny se vztahují jiné předpisy, kdysi jsem je namátkově četl a o hygienickém zařízení nebyla řeč. Prodejna ale vždy stojí na něčím pozemku a ten si podmínku klidně může stanovit libovolnou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.