Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak jí dostat zpět

Od: martas11 odpovědí: 19 změna:

Zdravím, rád bych získal zpět svojí přítelkyni. Byli jsme spolu 11 měsíců a ona se ke mě nastěhovala a chtěla se mnou zůstat navždy ale pak najednou že už mě nechce že chce být sama a užívat si...tak se se mnou rozešla a prý budeme jen přátelé a když se jí zeptám jak to mezi námi je tak řekne že neví že chce být sama...ale vím že ona chce jiného ale on ji ne...co mám dělat, jak jí mám vyznat lásku..je jí 20 takže není nějaká blbá puberťačka...chci s ní být do konce života ale nevím jestli jí mám dát čas nebo nevím co jiného dělat..prosím poraďte mi něco

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

evasi*
hodnocení

4x

určitě jí ted do ničeho nenut.Dej tomu čas.Pokud Tě má opravdu ráda ,uvědomí si,že jí chybíš a vrátí se sama.Ale tím že jí budeš k něčemu nutit jí jenom ztratíš.

martas11
hodnocení

díky tomu říkám odpověď...sice to bude dlouhé čekání asi kdo si počká ten se dočká...kdyby mě nechtěla už by si asi všechny věci odsud odvezla...a neodvezla si ještě nic takže stále doufám :)

sargo*

Koukám, že jste chtěl hlavně potvrdit to, co jste chtěl slyšet *smich*

Tak že jste to vy, také vás potěším: vím o celém jednom vztahu, který začal fungovat i po podobných peripetiích *frajer* (A tím nemyslím nějakých pár týdnů, ale opravdu fungovat.) Hlavně nezapomeňte, že máte svou hrdost. V tomhle věku se člověk ještě hodně mění a vyvíjí, je málo párů, které jsou spolu takhle od mlada a vydrží to. Buď je terpve krátce ze školy, nebo poměrně čerstně na VŠ. Což znamená celý nový vesmír postojů, zážitků, nároků... není stejná jako byla, ani vy nejste.

martinaa*

Ono jde taky o to, jestli m ty veci vubec kam odvezt. Nic ve zlem, ale neslouzite spise jako uschovna, ke ktere se muze slecna vzdy vratit, protoze je si Vami jista?

Ve dvaceti neni zase tak brzo, se mnou chodi pritel od svych 18 a porad pohoda. Zalezi na povaze. Nebyla by prvni, kdo si hjeste uzivat, nez vstoupi do vazneho trvaleho svazku.

hodnocení

2x

Určitě za ní nedolízej. Tím ji otrávíš a ztratíš určitě. Jsi hrdý samostatný člověk. Řekni si že takových můžeš mít na každém prstu 10 a buď rád že jste ještě nezaložili rodinu. To by byly teprve starosti. A kdo ví, třeba jí tvoje brada vzhůru začne imponovat a vrátí se...navždy.

hodnocení

2x

"je jí 20 takže není nějaká blbá puberťačka"

No..chlape..počkej až ti bude 30..a budeš se na to dívat úplně jinak..s odstupem..a pak třeba i zjistíš, že puberta často nemusí nutně končit v 18ti letech..(ani u muže, ani u ženy).

hodnocení

1x

Láska umřela, vášeň vyprchala, život s vámi zevšedněl *plac*Je to smutné, ale je to tak. Musíte to takhle vzít a rozhlédnout se po světě.

martas11
hodnocení

to není možný, týden před rozchodem mi psala že se mě miluje šíleně moc, že jsem ten pravý a že o mě nikdy nechce přijít...nevím dám jí čas...ano věci si má kam odvézt, bydlí stále doma s rodiči, ale není tam šťastná...a chodíme spolu občas někam a pak spíme v jedné posteli...nevím všichni mi radí že se potřebuje vyřádit a pak že se ke mě vrátí...

sargo*

Prosím vás, a kolik je VÁM? Patnáct? *nevi*

martas11
24.11.11 06:22
hodnocení

je mi 20 *zed*

martinaa*

Takže jste relativně dospělý, tak se přestaňte chovat jako děcko! Čím víc ji budete otravovat, tím méně se bude chtít vracet, chápete? Z vlastní zkušenosti vím, že udržovat velmi důvěrný přátelský kontakt (i sexuální) po rozchodu je běžné, zvlášť pokud šlo o delší vztah. Je to prostě taková setrvačnost.

doplněno 03.02.12 14:53:

Můžete se přestat vídat, přestat spolu spávat. Jen to více prodlužuje Vaše přesvědčení, že se možná dívka vrátí.

Jo, vyřádí se, vrátí a co pak? Jako poslušný beránke jí všechno odkýváte? A až se za pár let bude chtít vyřádit znova, co potom? Zase počkáte?

Copak nemáte žádnou sebeúctu?

Martas, ty se neptas, jen tu chces utvrdit v tom, kde jsi se zasekl. Rozhodne nedolezej. Jestli si podle tebe ma sanci uvedomit, ze chce byt s tebou, tak se to nestane tehdy, kdyz prijdes na kazde zavolani, proste ji nech zit, tak jak si mysli, ze chce a uvidis, treba se vrati, treba ne. V kazdem pripade to pro tebe bude vyhra, ikdyz to tak na prvni pohled nemusi vypadat. V jedne posteli jsem spal i s 5. lidmi najednou, to opravdu znamena to, ze si nemaji kam jinam lehnout, nic vic. Neupinej se na to, co napsala, ale rid se podle toho, jak se chova, kdyz jste spolu. Papir a sms snesou opravdu hodne, vzlast po par deckach vina.

hodnocení

0x

Zřejmě jste společné bydlení uspěchali. Poznala, že není připravená na to, vést život ve dvou a s Vámi a tak z toho vycouvala. Máte rozdílné představy o životě. Vy s ní chcete strávit zbytek života, ona s Vámi ne. Ani to nehezčí vyznání lásky Vám nyní, podle mne, nepomůže. Spíš jí to odradí ještě více, pokud Vám nabídla místo lásky přátelství. Ve dvaceti, konec konců, nemá kam spěchat a má právo činit svá vlastní rozhodnutí. Nezbývá Vám, než její rozhodnutí respektovat, smířit se s tím a nechat ji být.

doplněno 23.11.11 13:00:

Časem určitě poznáte jinou, která si bude vážit Vašich citů a bude chtít právě s Vámi zestárnout.;)

martas11
hodnocení

ale ona mi to řekla do očí že se mnou chce mít rodinu, doma to má velmi těžké proto se chtěla stěhovat sem...pak mi řekla že chce být prostě svobodná a užívat si...ale když jí vemu do kina nebo tak, tak je vše krásný, vše v pohodě, pak u mě i přespí ale já nevím co si o tom všem mám myslet, jestli jí mám dát jen čas a uvědomí si to nebo nevím :(

Omlouvám se, nechci být za tu zlou, ale utvrzovat Vás v něčem, co si sám myslíte a chcete slyšet, nemusí být vždy správná volba. Odpověděl jste si v podstatě i sám.Cituji.,,Doma to má těžké, proto se chtěla stěhovat sem..." Chápu to tak, že jste byl tím záchraným stéblem, kterého se tonoucí chytá. Nakousl jste, že se jí líbí někdo jiný...Takže Vaše pozvání do kina přijme, když má zrovna čas a přespí, když zrovna nemá kde? To, že si ještě od Vás neodstěhovala své věci, neznamená, že nejste to, čemu se říká ,,zadní vrátka". Tak jsem to alespoň pochopila z Vaší komunikace zde, já. Pokud mě někdo chce, nastěhuje se ke mě, chce mít se mnou rodinu a pak řekne, že si chce užívat...No, každý by měl mít svojí hrdost a meze-odkud kam. Mě nabídnout někdo místo lásky přátelství, věděla bych, že už o mě nestojí tak, jako dřív. A být pro někoho jen ,,nouzovka"...Na to je každého člověka škoda. Je to opět jen můj názor na celou věc, zraňovat Vás nechci.

doplněno 23.11.11 15:36:

K tomu Vašemu: ,,Kdo počká, ten se dočká"...Jde o to, čeho se dočká...

ga*
hodnocení

0x

Nenapadlo Vás, že má třeba důvod odejít, důvod, který jste jí dal možná přímo Vy? Lidé se jen tak bez důvodu nerozcházejí. Pokud Vám na ní alespoň trochu záleží, necháte ji být a nebudete jí bránit, až si přijede pro své věci.

Všeobecně... Chlap, který nedokáže pochopit od ženy slovo NE by se měl jít léčit. Každý rozchod je bolestivý, ale případným tlakem, který může končit omezováním nebo třeba až násilím (ať už psychickém či fyzickém) se nikdy nic nevřeší.

jarekpu
hodnocení

0x

tak už se otřepej a najdi si jinou ... nemá cenu se vracet do stejné řeky a ani to nejde ...!

ac

tak nakonec to bylo kvůli jinýmu, chtěla prostě jinýho, ale hodně kluků jí odmítlo, mezitím jsem si našel já novou holku a jsem s ní teď moc šťastnej, samozřejmě že mě chtěla zpátky ale poslal jsem jí víte kam...jsem teď šťastnej a ona už mě nezajímá :) díky vám všem za rady a názory ;)

martinaa*

To ti přeju... ať jsi s touhle šťastnější:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]