Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spoření s liškou co zkouší dealeři

Od: kangaroo* odpovědí: 8 změna:

Může se tady někdo se mnou a ostatními podělit o aktuální zájmy ČMSS dealerů?

Je mi divné proč mě posledních 14 dnů telefonicky nahání dealer ČMSS na schůzku a za poslední 2 roky mám snad 4tého osobního dealera. Moje situace je, že mám smlouvu z první vlny s těmi nejvýhodnějšími podmínky a už jsem naspořil částku přes 150000Kč a před necelým rokem jsem s jedním dealerem prodloužil smlouvu a navýšil cílovou částku na 1500000Kč, tak proč mě znovu otravují. Co tedy teď chtějí na mě zkoušet za fígle? Určitě nic výhodného to pro mě nebude? Co mi můžete poradit?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
"Co mi můžete poradit?"
Poslat je do pr****..
To zvládnete, ne?

hodnocení

2x

Pokud jste spokojen, držte se smlouvy a řekněte, že nemáte zájem cokoli měnit. Ať Vás už neobtěžují.;)

rewq
hodnocení

0x

Oni jsou placeni od kazde smlouvy, takze se snazi. Nemyslim si, ze to nutne musi byt nevyhodne. Reknete jim at vam poslou nabidku mailem.

sargo*
hodnocení

0x

Blíží se konec roku. Musí nahnat smlouvy, požadované obraty, a tak dále. Čím jsou zoufalejší, tím jsou neodbytnější :) Řekněte mu prostě NE, případně zavyhrožujte, či se začněte dožadovat vymazání telefonního čísla z nějakého toho jejich registru - já bývám hodně vzteklá, když mi volají opakovaně po jasném odmítnutí, v krajním případě sahám po výhružkách nadřízeným, funguje to, i když mám dojem, že řada z nich je na volné noze *smich*

almira*
hodnocení

0x

U ČMSS nedělám to pro začátek :-D . Mají nějaké nové formy předělání starých úvěrů - nevím jestli i smluv a pro někoho to výhodné je a pro někoho ne.. Jak pro koho opravdu... Asi bych si to poslechla a pak se rozhodla.. My máme u čmss úvěr na dům a jsme spokojeni s přístupem ...

blackflamesiczi*

lisce nasxxrat mel jsem u nich rozjednany uver a jejich dealer (jinak to nenazvu) ne zatajil ze ho zamitly, proste se porad vykecaval ze jeste chvily, ja mel slozenou 500 000 zalohu na byt a zbytek jsem potreboval pujcit a 14 dni pred propadnutim zalohy z nej vylezlo tohle. Jeste ze kamaradka delala u modre pyramidy a stihla to za 10 dni a bez problemu (mel jsem docela bobky) a jako bonus jsem mel od dealera x zivotnich pojistek ktere uzavrel bez meho souhlasu a kdyz jsem nastvanej volal na lisku tak je to nezajimalo takze ani nahodou

standa1*

Tak to já mám naprosto opačnou zkušenost,po dokončení minulého spoření jsem chtěl navýšit částku a spořit dál,dealer mě přemluvil a já blb ukončil pro mne výhodnou starou smlouvu a podepsal novou která je mnohem nevýhodnější ...holt když se v tom člověk nevyzná a věří květnatým řečem tak takhle dopadne...ale není to něco zas tak hrozného,dá se to přežít.

Nicméně další smlouvu už neuzavřu v této době se mi již nevyplatí mít na x..let peníze mimo dosah.

montgomery*
hodnocení

0x

Každopádně byste si měl znovu navýšit cílovou částku. Pokud ji máte na 150 tisíc a jak píšete máte naspořené už přes. Jsou tam myslím nějaké sankce za překročení cílové částky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]