Nejste přihlášen/a.
Může se tady někdo se mnou a ostatními podělit o aktuální zájmy ČMSS dealerů?
Je mi divné proč mě posledních 14 dnů telefonicky nahání dealer ČMSS na schůzku a za poslední 2 roky mám snad 4tého osobního dealera. Moje situace je, že mám smlouvu z první vlny s těmi nejvýhodnějšími podmínky a už jsem naspořil částku přes 150000Kč a před necelým rokem jsem s jedním dealerem prodloužil smlouvu a navýšil cílovou částku na 1500000Kč, tak proč mě znovu otravují. Co tedy teď chtějí na mě zkoušet za fígle? Určitě nic výhodného to pro mě nebude? Co mi můžete poradit?
Blíží se konec roku. Musí nahnat smlouvy, požadované obraty, a tak dále. Čím jsou zoufalejší, tím jsou neodbytnější Řekněte mu prostě NE, případně zavyhrožujte, či se začněte dožadovat vymazání telefonního čísla z nějakého toho jejich registru - já bývám hodně vzteklá, když mi volají opakovaně po jasném odmítnutí, v krajním případě sahám po výhružkách nadřízeným, funguje to, i když mám dojem, že řada z nich je na volné noze
U ČMSS nedělám to pro začátek . Mají nějaké nové formy předělání starých úvěrů - nevím jestli i smluv a pro někoho to výhodné je a pro někoho ne.. Jak pro koho opravdu... Asi bych si to poslechla a pak se rozhodla.. My máme u čmss úvěr na dům a jsme spokojeni s přístupem ...
lisce nasxxrat mel jsem u nich rozjednany uver a jejich dealer (jinak to nenazvu) ne zatajil ze ho zamitly, proste se porad vykecaval ze jeste chvily, ja mel slozenou 500 000 zalohu na byt a zbytek jsem potreboval pujcit a 14 dni pred propadnutim zalohy z nej vylezlo tohle. Jeste ze kamaradka delala u modre pyramidy a stihla to za 10 dni a bez problemu (mel jsem docela bobky) a jako bonus jsem mel od dealera x zivotnich pojistek ktere uzavrel bez meho souhlasu a kdyz jsem nastvanej volal na lisku tak je to nezajimalo takze ani nahodou
Tak to já mám naprosto opačnou zkušenost,po dokončení minulého spoření jsem chtěl navýšit částku a spořit dál,dealer mě přemluvil a já blb ukončil pro mne výhodnou starou smlouvu a podepsal novou která je mnohem nevýhodnější ...holt když se v tom člověk nevyzná a věří květnatým řečem tak takhle dopadne...ale není to něco zas tak hrozného,dá se to přežít.
Nicméně další smlouvu už neuzavřu v této době se mi již nevyplatí mít na x..let peníze mimo dosah.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.