Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proslov svědka na svatbě

Od: tte odpovědí: 6 změna:

Co říká svědek na svatbě? Můžete mě prosím nějak navézt na nějaký proslov svědka na svatbě? Prostě nějaký vzor, kde najdu inspiraci :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

morena*
hodnocení

2x

Byla jsem svědkem ale druhým, takže jsem se proslovu úspěšně vyhnula ;) Proslov může být trapně dlouhý ale i vtipně krátký. Jde tam hlavně o to, popřát novomanželům šťastná léta, popř. nějakou zajímavou historku jejich seznámení a tak.

Inspirace: sytebarvy.cz/...

nebo hledat na Youtube...jako například toto:

nebo

buss
hodnocení

0x

No hlavně přeje skvělou budoucnost a aby aspoň chvíli spolu vydrželi...

des*
hodnocení

0x

Svědek na svatbě akorát podepíše svatební listinu.Tím se prakticky zhostil své funkce.Dále se stará aby co nejdříve dostal,svatebčany do veselí a radosti,čehož se naplno účastní.

polednice*
hodnocení

0x
Vtipkuje, stará se o kullturni vllozku, hry, zábava...proslov jakože mají sttesti ze se potkkali a zamilovala atd.trochu vtipu,

lidus*
hodnocení

0x

Dobrý den, dám se odkaz na stránky třeba vám to pomůže sytebarvy.cz/.... Na svatbě dcery měl krátkou řeč jen otec, svědek neříkal nic, pouze na úřadě se podepsal.

hodnocení

0x

Bezvadná inspirace proslovu je ve filmu Čtyři svatby a jeden pohřeb...

Ovšem nevěsta i ženich musí mít alespoň základní smysl pro humor, jinak by ten proslov mohl vést k rozvodu:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma proslov na svatbě
Otázky na téma proslov svědka

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]