Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Můj kluk se najednou změnil

Od: simca* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, psala sem si 3 mesíce s jedním kluk, fajn rozumelisme si,až sem si ho oblíbila, meli sme se sejít,pak ale najednou z ničeho nic neodepisoval, a až pak napsal moji kamarádce,když semmu fur t psaala, že bude rád když mi nic neřekne, ale že to udelal jen pro moje dobro,že chce abych byla štastná..nevim proč to udelala nechce říct duvod..já tomu nemužu verit, mel meprý rád a bolí ho to co udelal,ale prý nemel jinou možnost..já to vážne nechápu..rozumíte tomu nekdo?prosím o odpoved..

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sargo*
hodnocení

1x

Obávám se, že náhlé couvnutí těsně před tím, než se mají dva lidé, co se znají jenom virtuálně, konečně sejít, je velmi běžná věc. Někdy on, někdy ona, někdy se dotyčný odmlčí úplně, jindy vymýšlí výmluvy. Tahle je z těch chabějších, ale alespoň toho druhu, že se vám snaží neublížit a nevymýšlí nic proti vám. To byste koukala, co lidí náhle dostává třeba hroznou nemoc (a měli jsme jednoho experta, co stále dokola dokonce "umíral", aby se záhy reinkarnoval pod novou přezdívkou a začal citově vysávat další holku).

Proč, toť otázka. Příčin bude jistě více, ale nejspíš mu byl stávající stav věcí pohodlný a došlo mu, že to nechce měnit. Možná je zadaný - nevěřte, že po třech měsících někoho poznáte, když vám ten někdo cíleně lže. A žádná výjimka není ani to, že si člověk o sobě navymýšlí tolik věcí, že je pak setkání nemožné. Nebo se tím prostě baví - ne že by se pochechtával u klávesnice, jak vám to nandal, ale prostě mu něčí zájem dělá dobře, ačkoli nikoho nehledá.

Přes internet už vznikla spousta vztahů, ale ještě víc jich nevzniklo. Utěšovat se můžete tím, že je lepší, když se ukáže, že je pako (které ani není schopné říct co a jak) spíš dřív, než později. ;o)

simca*
hodnocení

me teda potom taky napsal, to stejné

hodnocení

0x

Já to chápu tak, že je v jeho životě zřejmě něco, o čem nechce mluvit, ale uvědomuje si, že by Vás to mohlo ranit. Proto se stáhl do pozadí a šel Vám raději z cesty. Aby nepřidělával třeba starosti a trápení. Bohužel musíte to respektovat, je to jeho rozhodnutí.

drap*
hodnocení

0x

V prvé řadě potřebuje zřejmě vyřešit nějaké své problémy, a nebo má minulost s kterou se nechce chlubit

antynka*
hodnocení

0x

Může za tím být cokoli, moje osobní zkušenost - výmluva! Pravým důvodem bylo to, že nás měl více a už to chlapec nestíhal *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]