Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Dřív jsem používal na zjišťování jízdních řádů jednu stránku,ale už jsem zapomněl její název...Byly na ní všechny jízdní řády autobusů i vlaků,které jezdí u nás.Byly tam vždy dvě možnosti na prohlížení nebo stažení,buď .pdf nebo .xls.Vyhledávání tam bylo podle měst,vlakové podle čísel tratí apod.Pamatuji si jenom že v názvu stránek byly slova doprava a portál,ale přesně to nevím.Zkoušel jsem Google,ale bez výsledku.Třeba někdo z vás tyto stránky používá,díky za odkaz.
portal.idos.cz/... a podle měst a obcí portal.idos.cz/...
doplněno 20.11.11 16:10:Když zadáte IDOS tak dole jsou JŘ v PDF.
Děkuji všem za odkazy,IDOS používám taky,ale není to to co jsem myslel,nepotřebuju spojení,ale jízdní řády v .pdf a .xls na stažení a vytištění...Přesto díky za rady.
Máte v tom trochu zmatek, na IDOS si klidně kliknete na "zobrazit v pdf", všechno se Vám zobrazí, můžete si to stáhnout a vytisknout. Jak myslíte, že trávíme každoročně naše vlakové prázdniny na Sázavě? S hrstí vytisknutých jízdních řádů, stažených z IDOS. A pokaždé jsme v pohodě dojeli! Jaga.
Mám na mysli to, co tak hezky červeně napsal lujs. A pak už není co řešit!
Já taky používám IDOS (tedy dnes jízdní řády na iDnes), ale existuje tak třeba jizdni-rady.kvalitne.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.