Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Miniinterupce zdarma?

Od: 333* odpovědí: 16 změna:

dobry den, chtela bych se zeptat,mam 5 zijicich deti, je mi 33 let a jsem zase tehotna. Mam narok na bezplatnou miniinterupci?Dekuji za odpoved

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Miniinterrupce je zákrok, za který si žena zaplatí, stejně jako za klasickou interrupci. Zdarma je provedena jedině tehdy, když jsou nějaké vážné zdravotní překážky na straně matky či plodu.

Berte to tak: když neumíte plavat, půjdete jistě do vody na hloubku jedině s plovací vestou. Proč nepřemýšlíte stejně při sexu? /vhodná antikoncepce/. Pak by Vám odpadly podobné problémy, stresy i zásah do organismu. Jaga.

doplněno 19.11.11 06:05:

Na jednu stranu je mi to všechno tak trochu líto. Víte, kolik párů touží po potomkovi, podnikají pro to všechno možné a často celý život marně? A Vy je produkujete jak na běžícím pásu a přemýšlíte, jak s tím pryč. Stejně je ta příroda hrozně nespravedlivá!*zed*

A co když je paní Cikánka?

martinaa*

To je sice mozne, ale stejne tak byt nemusi:) Pokud ma nekdo 5 deti, nechrani se a pak se divi, ze ceka seste... to uz je s prominutim jeho blbost.

martinaa*
hodnocení

2x

Obavam se, ze nikoli. Proc taky? Pokud jste mela antikoncepci a ta selhala, muzete zalovat vyrobce. Pokud ne - tak si za tehotenstvi muzete zrejme sama:)

lidus*
hodnocení

2x

Dobrý den, také myslím, že ne ale váš gynekolog jistě poradí a mohl by najít i nějakou kličku (zdravotní). Děti jsou radost a moje babička říkávala "když dá pán Bůh králíčka, dá mu taky trávníčka".

pt®
hodnocení

1x

Nevím, zda je ve Vašem případě miniinterupce zdarma, ale pokud již nechcete děti, měla jste si nechat podvázat vaječníky. Po třech dětech Vám to udělají naprosto bez problémů. - stařenka

martinaa*

Pripadne sterilizace - ale o te nic nevim, ani nevyhody, ani klady...

hodnocení

1x

Zdarma ji určitě mít nebudete,asi tak okolo 3000,-ale je to různé.Nebylo by lepší brát pořádnou antikoncepci?Podvaz je po 4 dětech zdarma,tak proč toho nevyužijete a budete mít klid.

sisinka*
hodnocení

1x

Je smutne,ze je pani tak nezodpovedna.V dnesni dobe kdy je uz tolik dostupne antikoncepce.Chudak clovicek ktery se mohl narodit a nejspis se nenarodi.Nekdo by miminko moc chtel,a nekdo nezodpovedne plodi a ,,dava TO pryc,,.

lidus*

sisinko, sice je to pravda ale je čím dál víc žen které na tu antikoncepci peníze nemají a nechávají to na přírodě. Ono je to i o zodpovědnosti partnera.

sisinka*

I to je asi pravda...je spatna doba,lidi nemaji penize,ale stejne je mi tech nenarozenych miminek lito.

Souhlas, já bych ho asi nabídla k adopci nějaké slušné rodině. :) Na potrat bych nešla.

polednice*
Miminko donosit.Existuje spousta možností.anonymní porody, babyboxy atd.

polednice*
hodnocení

0x
Neni zdarma.Po peti detech bych se nechala podvazat,nebo zavest telisko,aby hormonalni rovnovaha zustala zachovana.Nevzdat se sex...Jen muj nazor.

eulalie*
hodnocení

0x

Interupce je zdarma pouze ze zdravotních důvodů - bud nastávající matky nebo toho plodu. V opačných případech je za poplatek.

juldab*

Paní se ptala jestli ji udělají miniinterupci zdarma a devadesat procent odpovědí není na její otázku, ale na to jak je to špatný. Spousta lidí místo odpovědi na otázku tady řeší svuj názor na morálku.

Ted ale k věci podle Výměru MF ČR 01/2008 je maximální cena miniinterupce 2 876,- Kč. Nevým jestli poté nevyšel nějaký nový výmět, který ji zdražil.. Jednotlivé zdravotní zařízení mohou nastavit cenu nižší tež různé pojištovny se mohou podílet.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma miniinterupce

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]