Nejste přihlášen/a.
Ahoj, o víkendu se chystáme do Brna a zajímalo by mě, kde se dá nejlépe zaparkovat a co určitě při návštěvě nevynechat (např. i v okolí). Díky moc
Jestli máte strach,ať se Vašemu autu nic nestane,doporučím jedno hlídané parkoviště,které jsem sám využil.Cena je 85,- Kč za 24 hodin,prostor je oplocen a nonstop hlídán.Parkoviště je na Labské ulici,poblíž Nemocnice ve Starém Lískovci.Od parkoviště cca 300 metrů je zastávka tramvaje,tuším č.8 a ta Vás zaveze během cca 15-ti minut k Hlavnímu nádraží,odtamtud už se můžete vydat do centra.
doplněno 18.11.11 16:38:Já to tam neznám až tak dobře,nejsem místní.
A není tam nějaké obchodní centrum přímo v centru, kde by se dalo třeba první 3 hod parkovat zdarma jako to je v Praze? Rád bych parkoval v blízkosti centra, aby stačilo jen dojít a nevyužívat MHD. Díky
V centru Brna jsou parkoviště, která jsou v sobotu odpoledne a celou neděli bezplatná - např. u Červeného kostela (Komenského náměstí) naproti hotelu Grand a u bývalého Tuzexu (obojí ul. Benešova). Totéž platí pro velké obchodní centrum Vaňkovka (ulice Trnitá a Dornych). Ve Vaňkovce je 1. hodina parkování zdarma, 2. a 3. hodinu po 20 Kč a jak už jsem uvedl v sobotu odpoledne a po celou neděli zdarma. Navíc zde máte jistotu, že nějaké volné místo najdete. Pokud byste chtěl parkovat bezplatně už v sobotu ráno, doporučoval bych parkoviště u Bauhausu. Do centra města je to asi 20 minut pěšky. Místa doporučovaná k zhlédnutí bych ještě doplnil o Špilberk a Kapucínský kostel s kostnicí, 15 km od Brna je Mohyla míru s napoleonským muzeem bitvy u Slavkova.
Volila bych ZOO-parkoviště nejlépe u Čtyřlístku nebo u OBI, pak Antropos-parkovat v přilehlých ulicích (bývá dost plno). Brněnská přehrada a hrad Veveří (ten je ovšem nic moc)-toto je lepší když jezdí parníky. Stará radnice, Denisovy sady,katedrála Petra a Pavla... Je toho mnoho a bylo by lepší vědět zda jde o výlet dospělých nebo jak staré jsou děti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.