Nejste přihlášen/a.
Je mi sice jen 15 ale i tak. Měl jsem skoro zbalenou kámošku ze školy ale z ničeho nic mě začala bezdůvodně ignorovat, "schovaávat" se no prostě ignorace. I si mě vymazala z přátel na FB. Ale, mám na ni v horším případě zapomenout a najít jinou nebo to mám skusit nějak opravit?...Když už teda oprait tak nevím zrovna nejlíp jak na to. Poradíte mi?
Pokud ti ke svému chování nedala žádné vysvětlení, tak zřejmě o komunikaci nestojí. Tak jí nech být a nevnucuj se jí. Najdi si jiné děvče, které si bude tvé přízně lépe vážit. Najdou se. Hlavně se neponižovat!
Mladý muži, netlačte na pilu. To je jediná rada. Když dívka-žena nechce, tak s tím nic neuděláte. Na chvíli se stáhněte do pozadí, ignorujte ji úspěšně také a co vy víte, jaký to bude mít účinek? Třebas se holčině po vás zasteskne a ozve se sama. Ale když ji budete stále uhánět, jen se jí nadobro zprotivíte... Asi tak
Rozhodne komunikovat. Zkusit se zeptat, co se stalo, proc se tak chova a teprve po te, se rozhodnout co dal. Pokud by jsi tohle nezkusil, treba by jsis to jednou vycital...a stale si rikal takove to ...cobykdyby. Zapomenout se jiste da, ale nekdy to trva opravdu hodne dlouho. Takze seber odvahu a zeptej se ji. Uvidis, ze vzduch se vycisti.
Samicko, jen uvedu priklad, co se mi nedavno stal. Bude mi 25 let, mela jsem kamaradku, ktera zna i pritele, drive jsme se potkavaly sporadicky, posledni rok casto. Vzdycky v pohode, hodne jsme si povidaly. Pak se dostala na lek. fakultu a zacala nami obycejnejsimi doslova pohrdat, porad se divne tvarila, a kdyz se ji nekdo zeptal, co se deje, jen se nafoukla a ze ma moc uceni.
Za nejaky mesic jsme se potkaly na zavodech. Hned jsem se k ni hnala, ale tvarila se, ze me vidi celkem nerada a odpovidala jednim slovem. Tudiz jsem vycouvala, ale uz mi prislo podivne. Zjistila jsem, ze si me odebrala tez z pratel na FB - a jelikoz jsme se pred temi zavody delsi cas nevidely, nechalapa jsem, co jsem provedla.
Nekolikrat jsem se snazila dopatrat se priciny - odpovedi bylo nafoukle "nic" nebo "mam hodne uceni". Pritom to byla jasna lez. Pote, co jsem se uz docela nastvala a narovinu ji rekla, at mi nelze, ze se ji nebudu takhle doprosovat, zacala cosi jecet a utocit.
Tudiz jsem ji velmi rychle a neslusne poslala tam, kde slunce nesviti, protoze ze me nikdo blbce delat nebude. Na FB jsem si ji zablokovala, cislo vymazala a ackoli stale nevim, co jsem provedla (a takto to schytali i jini z oddilu, kteri reagovali stejne jako ja), ptat se uz nebudu. U me tento clovek skoncil.
Takze - ne vzdy je dobre se ptat a snazit se komunikovat
Jaj, to je zas slohovka
Jak to tak čtu, asi bch řekl slovy tohi psychitra ze známého vtipu, kterého přepadli a ztloukli neznámí mladíci: "To je její problém". Prostě se přenesla do jiých sfér a staré kamarádky, byť jí nic neprovedli, už tam nechce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.