Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

První sex moc brzo - problém v budoucnu?

Od: unsus odpovědí: 8 změna:
Rozhodně chápu, že začínat něco sexem a pak chtít strašnou romantiku, to nepůjde. Můj problém, sešla jsem se s klukem, který se mi líbil, no a na kuráž, protože jsem stresant jsem si dala kapičku něčeho silnějšího...povídali jsme si, popíjeli jsme a po 4 hodinách (je to důležitý, protože jsme na to neskočili hned :D) jsme se spolu vyspali. Btw: sex úžasnej, noc úžasná...ale další setkání odkládám, nechci vztah, nevěřím ve vztahy...ani před tím než jsem sním spala jsem o vztah nestála. Ale prostě bylo by fajn se občas vidět - třeba dneska, pustit film, lahvinku a jen tak se mazlit v posteli, prostě dělat obyč. věci, ne spolu jen spát..ale myslím, že tou prvotní schůzkou jsem určila tempo, že ať budeme dělat cokoliv tak vždy to bude nakonec sex. Mám ráda sex, ale v tomhle ohledu od všech chlapů prostě občas cítím tlak...občas člověk potřebuje jen tak pokecat, poležet, posedět..i bez sexu...no jsem tak staromódní? tak jsem se vykecala a potřebovala bych k tomu slyšet nějaké názory...

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Takhle narovinu kdybyste to řekla jemu, myslím že by byl každý chlap nadšen. Proč to neuděláte?

hodnocení

1x

Svět letí dopředu nezadržitelně, to jsem ráda, že je to až nyní... 4 hodiny je dlouhá doba na poznání, sex. Hodně krátká doba jak zažít romantiku. Na romantiku není potřeba posílení alkoholem. To chce čas. Jak píšete, tak chcete lahvinku a mazlit se v posteli, dělat obyčejné věci, ne sex. Třeba jsem staromódní, sakra to potom nabuzenýho chlapa pošlete domů? Nebo dostane polibek a dobrou noc? Po lahvince, mazlení je většinou pokračování, určitě, to není spaní. Můj názor.

hodnocení

0x

Pokud nechcete vztah a zrovna nemáte chuť ani na sex, jděte posedět mezi lidi např. kino, hospůdka apod. Vymezte hranice a dejte je druhému najevo hned. Je to Vaše rozhodnutí, Vaše tělo a druhý to musí respektovat.

unsus
hodnocení

ringo: Protože mám pocit, že pro chlapa nebude zrovna atraktivní fakt, říct mu, že nechci vztah a ani jen striktně sex. A nechci ho tím vyděsit a přijít o něj úplně.

kapkanadeje: Nechci chodit mezi lidi, být s kamarádkama, nebo s rodinou nebo s přáteli...chci být s ním, nedokážu to vysvětlit, chci ho mít vedle sebe, povídat si, dotýkat se ho, ale ne vždy jde o sex a ke vztahu patří. Tak nějak si uvědomuji, že si mírně protiřečím. Nejsou v tom city, jen prostě nějaká lidská potřeba, kterou nedokážu pojmenovat. Vztah je taky o věrnosti, důvěře, kompromisech, citech...a nic z toho do toho tahat nechci, jsem po 6 letém vztahu, který mi vytvořil víc než jen pár vrásek na obličeji a rozhodně se nechci dál nějak citově angažovat.

Většina chlapů nechce vztah. Stačí přítomnost a občasný sex, nebo jen mazlení.

Unsus: Pokud ho nechcete vyděsit a přijít o něj úplně, jak píšete, tak s ním jednejte na férovku. Je to jen na domluvě dvou, kdy a kam až nechají věci zajít. Vy jste zklamaná a víte co nechcete. Ale také záleží na tom, co chce nebo nechce ten druhý. Bez komunikace to nezjistíte a třeba to cítí stejně jako Vy.

koleda
hodnocení

0x

Také nevidím problém. Jen tomu tlaku odolat a určit si co mi dělá dobře. Dneska jen mazlit, zítra sex, pozítří se držet za ruku. Buď to vezme nebo ne a bude další , někdo jiný, Když nechcete vztah tak neriskujete, ne? Až to bude fungovat podle Vás, pak si hledejte vztah.

hodnocení

0x

Nechápu, proč to řešíte. Každý večer poděkujte životu za to, co vám přinesl, čím vás obdaroval. Za každou chvilku, pěknou chvilku. Neberte do ruky ten hezký okamžik jen pro to, abyste ho prozkoumala a mohla se pak cítit mizerně. Kocovinově. *stop*Neříkám, že promiskuita je něco úžasného, to zdaleka ne. Ale když už se stalo, tak není třeba něčeho litovat. Je třeba litovat jen toho, co člověk neudělal :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma jak na první sex
Otázky na téma první sex

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]