Nejste přihlášen/a.
Svět letí dopředu nezadržitelně, to jsem ráda, že je to až nyní... 4 hodiny je dlouhá doba na poznání, sex. Hodně krátká doba jak zažít romantiku. Na romantiku není potřeba posílení alkoholem. To chce čas. Jak píšete, tak chcete lahvinku a mazlit se v posteli, dělat obyčejné věci, ne sex. Třeba jsem staromódní, sakra to potom nabuzenýho chlapa pošlete domů? Nebo dostane polibek a dobrou noc? Po lahvince, mazlení je většinou pokračování, určitě, to není spaní. Můj názor.
ringo: Protože mám pocit, že pro chlapa nebude zrovna atraktivní fakt, říct mu, že nechci vztah a ani jen striktně sex. A nechci ho tím vyděsit a přijít o něj úplně.
kapkanadeje: Nechci chodit mezi lidi, být s kamarádkama, nebo s rodinou nebo s přáteli...chci být s ním, nedokážu to vysvětlit, chci ho mít vedle sebe, povídat si, dotýkat se ho, ale ne vždy jde o sex a ke vztahu patří. Tak nějak si uvědomuji, že si mírně protiřečím. Nejsou v tom city, jen prostě nějaká lidská potřeba, kterou nedokážu pojmenovat. Vztah je taky o věrnosti, důvěře, kompromisech, citech...a nic z toho do toho tahat nechci, jsem po 6 letém vztahu, který mi vytvořil víc než jen pár vrásek na obličeji a rozhodně se nechci dál nějak citově angažovat.
Unsus: Pokud ho nechcete vyděsit a přijít o něj úplně, jak píšete, tak s ním jednejte na férovku. Je to jen na domluvě dvou, kdy a kam až nechají věci zajít. Vy jste zklamaná a víte co nechcete. Ale také záleží na tom, co chce nebo nechce ten druhý. Bez komunikace to nezjistíte a třeba to cítí stejně jako Vy.
Nechápu, proč to řešíte. Každý večer poděkujte životu za to, co vám přinesl, čím vás obdaroval. Za každou chvilku, pěknou chvilku. Neberte do ruky ten hezký okamžik jen pro to, abyste ho prozkoumala a mohla se pak cítit mizerně. Kocovinově. Neříkám, že promiskuita je něco úžasného, to zdaleka ne. Ale když už se stalo, tak není třeba něčeho litovat. Je třeba litovat jen toho, co člověk neudělal :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.