Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Už někdo vyhrál s Readers Digest?

Od: fe odpovědí: 21 změna:

Čistě teoreticky mě zajímá,jak je to s touto firmou?Zda znáte někoho,kdo by vyhrál u nich ty jejich miliony,co mi neustále chodí poštou?Nechápu jejich strategii,kolik musí vynaložit úsilí a nákladů za jejich reklamu,potisk atd...Už je to asi po páté,co vyhrávám ty jejich auta,i klíčky už poslali a nikdy nic;)

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

To je kámen úrazu! Vždy najdou někoho, kdo si myslí, že on bude ta vyjimka, která vyhraje. Objedná nějakou knihu, dostane nejen knihu, dostane zdarma i nějaké nože. / Je jedno, jestli ty nože nestojí za nic./ Objedná si pro vnoučata recepty, je úplně jedno, že ty recepty nikdo nepoužívá, ale vždy si nějakou maličkost objednáte. Víte kolik takových lidí je v každé vesnici? Jen já vím o hodně sousedech, co pravidelně si objednávají knihy, které nikdo nečte, různé recepty, kartičky a hovadinky. Nedají si vymluvit, že vše je podvod, dokonce dostanou od firmy kreditku a už se vezou. Pokaždé řeknou už si nic neobjednám, za čas, když k nim přijdete, opět září na stole balíček a tam nějaká hovadina, pro rodinu nepoživatelná.Nikdy, nic nevyhrajete, je to o tahání peněz z lidí.
doplněno 16.11.11 18:29:

Informace pochází od podvedených lidí

blackflamesiczi*

jednou byla v jedne restauraci v salonku predvadecka neceho za 50 000,- , sedely jsme na obede vepredu a prisla pani jestli nemame nekdo cislo na jeji kamaradku ze potrebuje pujcit 50 000,- ze zrovna na predvadecce vyhrala slevu 50% tak jsme si z ni delaly srandu ze si to rozmyslela

lidus*
hodnocení

1x

Obálky vyhazuji neotevřené, neznám nikoho kdo by něco vyhrál.80ti letý otec manžela "vyhrál" objednal si knihu za 990 kč a pak mu přišla další a další a další a on stále nakupoval a čekal kdy už mu příjde to auto a 300 000. Pak nám to konečně řekl a mohli jsme to stopnout.

hodnocení

1x

Radegast výběr... páni já myslel že ta firma už dávno krachla a hle... stále zaměstnávaj lepiče obálek na plný úvazek..

dzordz*
hodnocení

1x

Kdysi dávno, ještě než začli hromadně rozesílat reklamy, jsme od nich nějaké knížky koupili, ne kvůli firmě nebo výhře nebo čemu, ale prostě kvůli těm knížkám. Jen si už nepamatuju, co to přesně bylo. Reklamy začly chodit až o pěknou řadu let pozdějš.

juvla*
hodnocení

0x

Jestli Vám to pomůže, tak já taky nikoho neznám.*smich* Jednu dobu jsem to taky dostával. Teď už ne. Asi točí adresy.

cyril*
hodnocení

0x

Jedná se o ukázkový příklad, jak se nechá nejlépe vydělávat na lidské hlouposti. ;)

hodnocení

0x

Tak úplně podvod to není, protože co si objednáš, to dostaneš, a bývaly tam k objednání občas i pěkné věci. Jiná věc samozřejmě je, že opravdu nevím o nikom, kdo by vyhrál, krom těch jmen, která občas uvádějí oni sami a která nemám možnost si ověřit. Takže spíš než podvod to je klamavá rwklama, ale asi ne ve smyslu zákona, to mají jistě dobře ošetřeno. (Ale sám jsem si od nich koupil pár pěkných knížek či muziky, ještě než mi začali blbnout hlavu s těmi loteriemi.)

doplněno 16.11.11 18:28:

Samozřejmě je otázka, jestli to, co si objednám a dostanu, mi taky k něčemu je; to si opravdu musí (resp. měl by) každý rozvážit sám. Holt klamavá reklama na vyšší úrovni.

lui*
hodnocení

0x

Nejen že neznám nikoho, ale ani jsem o nikom neslyšel. Je to tahák na hlupáky.

blackflamesiczi*

a dobre jim tak za hloupost se plati

ivik*
hodnocení

0x

Na tuto firmu si dejte velký pozor, mého starého a naivního otce pod slibem výhry okradli skoro o 50 000 Kč za několik málo let.Knihy stály kolem 1 000Kč, stále dokola ho lanařili a pak, když zemřel a nahlásila jsem jim, že by mu alespoň po smrti mohli dát pokoj, tak mně pak poslali na vánoce dárek, který prý mně posílá můj otec jejich prostřednictvím.Ale otec byl dávno po smrti.Hnusné praktiky všech těchto firem, už aby šli k čertu a dali pokoj starým a nepoučeným lidem.Ale co není zakázáno,je dovoleno...

buss

No ale na to musí být dva, proč kupoval? Mohl je i poslat do ...

ivik*

Právě proto, že byl starý a naivní,my jsme mu celá rodina zakazovali je kontaktovat, ale bohužel marně, říkal nám,že až vyhraje, všechno nám dá , aby jsmese měli dobře.V tom lanaření naivních lidí tkví kouzlo jejich zisků...

hodnocení

0x

Znám pár známých co si naobjednávali kdeco a nic z toho nezaplatili a pořádně to na nich ani nikdo nechtěl. Myslím že takových bude hodně a firma s tím počítá. Jinak by ani nebyly antikvariáty plné jejich knih. Povaha českého člověka je : Když už to stálo tolik peněz, tak to nikomu nedám...ani do antikvariátu.

rony*
hodnocení

0x
Vyhrávají jen Readers :)..pokud jim na ty jejich miliony lidi skočí a objednají si jejich knižky
hugin

To nením firma na vyhrávání.To jsou takoví vyčuránci co se snaží aby jim naběhlo co nejvíce lidí.Taď třeba hrají hru na rozdávání aut.To sedí smečka zlodějíčků v Praze říkají si pane řediteli pane náměstku a tak.Samozřejmě mají holé zadky a huby plné řečí.Kdo může utíkejrte od nich!

fran
hodnocení

0x

Takové podivné klíčky, veliké krásně natištěné jméno...znám a vyhazuji. Podvodníčci. Nebezpeční pro důchodce, kteří důvěřují. Díky podobným už nereaguji na žádná oslovení a slibované "Ušetříte", "Výhody", protože ušetří určitě někdo jiný.

hodnocení

0x

babča si asi dva roky poctivě objednávala knížky aby "vyhrála" o prázdninách před zrušením pražské pobočky (někde v háji na v hájích *smich*) jim to tam všechno odnesla zpátky a zabalila to s nima a udělala dobře

krkovicka*
hodnocení

0x
Je to banda vydriduchu .Měla jsem od nich dostat darek za poděkování za odebrání titulu.Poslali mi ho, ja ve frontě na poště, balík jsem opodál rozbalila, tam nějaké čajové svíčky a františek a k tomu SLOŽENKA na bezmala 200 kč.Došla k okýnku zpět, nechala poslat zpátky, to jsem musela už zaplatit.s popisem nevyzadano.Takhle jsem s nema skoncila.Objednala jsem si 4 knihy a rozdala je po rodině.Ještě rok otravovali teď už mám zhruba 5let klidu.To mi zase chodí karty abych si vytvořila domácího lékaře.Škoda lesa...
doplněno 10.01.12 00:08: Taky Vam chodily pozvánky na rauty na Vaši pocest? :D

olga*
hodnocení

0x

Pracuji v knihkupectví a máme taky antikvariát. Je smutný, když lidi nabízejí knihy z Rieders Digest., protože, pokud si někdo z těch lidí pamatuje, kolik za tu knížku zaplatil, tak je dost zklamanej, pokud mu za ni antikvář nabídne 100-150 korun. Ty knížky jsou v antíku prodejné nětšinou tak kolem 200.-. Navíc jsou to často takové encyklopedie o všem a o ničem, nezaujme vás to, ani nevtáhne, i když vnější znaky o tom nic nenapovídají - jsou tam obrázky, je to vázané, papír je kvalitní, nejou tam pravopisný chyby, je to k tématu.Ale chybí tomu nadšení autora, nebo co? Chtěla bych lidem doporučit, než to objednají, aťse podívají v jakémkoli knihkupectví, co a v jakých cenách je v dané oblasti na trhu. Můžou tak dost ušetřit a koupit si to, co opravdu chtějí.

"Olgo" Máte pravdu. Problém je, že staré lidi věří, že to jsou zrovna oni, co vyhrají milionovou výhru. Objednávají další a další knihy i když už nemají na zaplacení a neplatí složenky. Tím se dostanou do začarovaného kruhu, ze kterého není úniku. Nic si nenechají vysvětlit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]