Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vegeteriánka - přiberu?

Od: anonymm* odpovědí: 6 změna:

Jsem vegetariánka ještě nedávno jsem měla ráda apoň kuřecí maso ale rozhodla

jsem se být vegetariánkou. Jenže mám silnou podvýživu- od svého otce nedostávám dobrou stravu

myslíte že mám šanci i tak přibrat i přesto že budu vegetariánka?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

limetka*
hodnocení

3x

Kdybys opravdu trpěla podvýživou, tak bys ráda papkala i to masíčko, a nejen kuřecí. Se mně zdá, že nás tu někdo trochu "kutálí" a zahání tím nudu.

martinaa*

Taky mi to tak prijde... kdyby ji otec nedaval jidlo, snedla by i certa s rohama...

Koukam, ze se mnozi dotazy stylu "rodice o me spatne staraji atd."

drap*
hodnocení

0x

Asi dost obtížně. ¨Teoreticky to možné je, ale takto bych se svým zdravím nehazardoval

hodnocení

0x
Divný dotaz, nicméně můžete přibrat, i když maso nejíte. Pokud si na vegetariánství brousíte zuby jen a pouze kvůli štíhlé linii, měla byste vědět, že vyřazením masa z jídelníčku automaticky nezhubnete. Pokud máte ráda sladké a bílé pečivo a budete si ho dále dopřávat ve velkém, můžete klidně přibrat. Tajemství totiž tkví ve změně životního stylu _ vegetariáni totiž většinou více sportují, nepijí alkohol, dodržují pitný režim a celkově žijí zdravěji.

cyril*
hodnocení

0x

Přibrat se dá vždy. Vezměte si jako příklad tvora člověku nejpodobnějšího - prase. Za pár měsíců veganské stravy (brambory a šrot) dokáže tento jinak všežravec přibrat kolem 100 kg. ;)

koleda
hodnocení

0x

Myslím, že si musíš hlídat živiny. Vařit si sama. Například ovesné vločky na rajčatech: dáš cibulku na olej /nejlépe olivový/, osmahneš, přidáš rajčata, opražíš tak dlouho až se z rajčat stane kaše. Tím se vitamín A uchrání v oleji, přidáš česnek a majoránku, sůl, nakonec ovesné vločky a trochu vody. Mňam! Ovesné bílkoviny obsahují bílkoviny a vápník, rajčata vit A a jiné prospěšné živiny, Nakonec zamícháš tavený sýr a sekanouzelenou cibulku. I m áslo můžeš přidat. Pokud chceš přibrat tak nešetři máslem. Tĺoustne se po tucích.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]