Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lepidlo na zubní můstek

Od: atrama® odpovědí: 1 změna:

Prosím opět o radu ohledně zubů...mám provizorní můstek na 6 zubů, asi na 2 měsíce. Musí se mi zahojit vytržený zub, pak mi dají na pevno keramické zuby. Provizorní můstek mi doktorka přilepila, ale po třech dnech se mi to uvolnilo. Mám lepidlo corega na každodenní přilepení, což mě obtěžuje...prosím, není něco lepšího na přilepení, aby to drželo třeba alespoň týden? Má někdo zkušenost? Paní doktorka mi řekla, že to je zatím vlastně vyndavací náhrada, proto se o ni takto musím starat. Ale ty zuby pod tím jsou zbroušené a hodně citlivé a každé sundání a lepení je velmi nepříjemné...Díky za Vaši každou radu a zkušenost.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zkušenosti s lepidly bohužel špatné. V podstatě žádné není ideální. Buď moc nedrží, nebo nechutná /rozpouští se v ústech...brrr/.

Vydržte to a buďte ráda, že je to jen dočasně. Každý na implantáty nemá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma zubní můstek

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]