Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Časté krvácení z nosu

Od: haninka* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,, od malička (je mi skoro 30) trpím na silné krvácení z nosu, ne tedy krvácení ale přímo crčerní. Už mi to když jsem byla malá vypalovali (několikrát) ale bezúspěšně. Potom jsem brala ascorutin na zpevnění žil a zase nic. Potom mi dal jeden léčitel takovou vodičku, která pálila jak čert a kterou se nos vymýval a ta pomohla, ale léčitel už není a já jsem zkrátka v pr... Začíná mě to omezovat při práci a při běžných činnostech, protože trávím třeba několikrát denně u umyvadla. Nemáte s tím někdo zkušenosti nebo nějaký fígl? Díky Díky Díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cybermagefroll*
hodnocení

0x
Něco málo je tady + diskuse pod článkem
zdravi.doktorka.cz/...
Jinak internetový lékárny na krvácení z nosu doporučují následující přípravky: BAKTEVIR (Diochi), KOENZYM Q 10 + RUTIN (Westcan), MANAYUPA (Uncaria), VENISFÉR (Diochi)

martina30*
hodnocení

0x

Nesetkala jsem se s tím,ale určitě tam musí být nějaká příčina.Spíše pozorovat při čem se krev spouští.Co homeopatika nebo bylinky,čaje.

misaciprova
hodnocení

0x

dobrí den mně teť od prazdnin teče krev z nosu nevim co delat.Moje doktorkami doporucila prasky usje beru 1 týden pomuzemi někdo? A jemi 10let

misaciprova
hodnocení

0x

ahoj jemi 10 let mne furt tece krev z nasu nevím co delat pomuzetemi prosím co mam delat od prazdny mi tece krev mne predepsala doktorka leky díkyy naschle.

tomh*

A co vysoký krevní tlak? Z toho to bývá

jarmik*
hodnocení

0x

Nic proti sbírání rozumů od laiků.

Ale se zdravím bych si nehrál a chodil hlavně po doktorech a vymáhal po nich, ať se snaží.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]