Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde je toto náměstí?

Od: sikin® odpovědí: 14 změna:

Pomůže mi někdo s identifikací náměstí na obrázku? Snímek byl pořízen v době okupace ČSR.

Kde je toto náměstí?

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

haninka*
hodnocení

0x

Zkoušela jsem něco vygooglovat a podle mě je to Frýdlant. Ale nejsem si jistá asi byla trochu přestavená ale je to na 98%.

miljan*

Tak už jsou tady.

Haninko, myslím, že je Tvůj 98% odhad můžeš zvýšit na 100%.

frydlantvc.cz/...

Příjemný den

St.

slonbonjohn*
hodnocení

0x

Nechci Vám kazit radost, ale to náměstí na původním obrázku není ve Frýdlantu v Č.

jabraka*

máš pravdu,není to Frýdlant

jabraka*

To je sranda,ten Frýdlant se aktualizuje!

JABRAKA

mil®

Už jsem koukal ráno, je to pěkný.*palec*

al bunda*

Člověče jak jsi to tu vložil? To je přece obrázek z webovky, ne?
*palec*

jabraka*

No vidíš a živý.Jsem z toho na větvi.

JABR

hodnocení

Radost jsi mi sice zkazil, ale máš pravdu, není to ono. Nepomůže někdo jiný?

al bunda*

Co takhle zdroj - tedy odkud máte ten obrázek? Kdo ho fotil, kde se ten dotyčný převážně pohyboval... Co říkáte?

hodnocení

Pravděpodobně jde o jednu z propagačních fotek, které si dělali sami nacisté při záboru pohraničí. Mělo by to být někde na trase prvního záboru (Aš - Cheb - Mar.lázně).

šťastná*
hodnocení

0x

Tipovala jsem na náměstí v Prostějově, ale už si nejsem tak jistá. Ta radnice vypadá trošku odlišně a nevidím dost dobře ten detail sochy na náměstí. Ale když zatím není další návrh, za zkoušku to stojí, ne?

virtualtravel.cz/...

jabraka*
hodnocení

0x

Prostějov to není,ten je na rovině.Spíš severní Čechy,tam je podobná architektura.

JABR

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]