Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
před chvílí jsem otevřela domácí smrčkový sirup, poslední lahev, ale žel bohu je nějaký zkvašený. Po otevření zasyčel a vytéká z lahve pěna a trochu i tím zvašením chutná. Všechny ostatní lave byly v pořádku. Mám jej užívat? Na průdušky je super a bez chemie. Díky za případnou odpověď.
Dobrý den, je to na Vás, ale já bych se toho nebál. Pokud to je chuťově dobré, Vy to používáte v malém množství a již otevřenou láhev uložíte do lednice, tak by to nemělo ublížit. Zdravím!
doplněno 02.02.14 19:31:sami - vyzkoušejte a uvidíte. Myslím, že ani WC nebude akutní.
Tam nic špatného nemůže být. Jestli to chutná, dával bych si s klidem. Možná Vás to dovede k zdokonalené meducínky. Docela bych to chtěl ochutnat...
Pokud nedošlo k namnožení nějakých patogenů,ale jen kvasinek,pokusil bych se obsah sterilizovat povařením třeba v mikrovlnce a pak by se dal rychle spotřebovat.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.