Nejste přihlášen/a.
Ahojte... mám docela problém... Řekněme, že se chystám dát dohromady s jednou dívčinou. Všechno de lehce (bohužel se mi zdá až moc! ) a proto mi nějak v hlavě utkvěla otázka, zda-li mě opravdu chce nebo sem pro ni jen předmět sexu.. Newim jak to poznat, venku sme spolu skor every day, a když spolu nejsme tak si píšeme. Všechno de ale prostě strašně rychle a fakt si nejsem jistej snad ničím... Poradí někdo zda-li se to dá nějak rozeznat popřípadě jak? děkuji za odpověď.
Wallky ![]()
Možná bych ještě měl dodat že je o rok starší... (mě je 17) ale já si nemůžu pomoct.. nedokážu vystát ty mladé nány, radši mám inteligentní děvčata ![]()
Je spousta dobrých důvodů, proč se vztahy nemají hnát moc rychle, což ale není pro nikoho důvod se podle toho zařídit, že ![]()
Prostě to nepoznáš - ověří to až čas, první problémy, další problémy... asi sám vidíš, že v tomhle věku není pravděpodobné, že spolu budete navěky, tak prostě pracuj na pěkném vztahu, ať je pro vás oba přínosem, a nenos do něj víc spekulací, než je nezbytně nutno ![]()
Doplněno: sim tě, neužívej moc tenhle argument. Nepůsobí v téhle věkové relaci moc inteligentně ![]()
Těžko soudit jen podle toho co jsi napsal. Chci říct, že bez osobního setkání se rozhodně nedokáži hádat zda jde o vážný vztah či sex. Asi bych tomu zatím nechal volný průběh. Hledáš-li vážný vztah, tak ani ten pouhý sex by nebyl přece ztráta času
. Myslím si, že po několika bližších setkáních to určitě poznáš a pokud jsi takový jako já a nepoznáš to, tak se klidně zeptej. Já to udělal a vůbec toho nelituji. Samozřejmě, že její odpověď nemusí být v krédu: "Co na srdci, to na jazyku", ale ať řekne cokoli, tak to určo poznáš podle tónu, způsobu odpovědi.
Naprosto souhlasím s preferováním "inteligentnějších" děvčat. Ty (jak ty říkáš) "nány" mi lezou na nervy, ale bohužel jsou na každém rohu. Když jsem dojížděl busem a slyšel jsem jejich namachrované kecy a smích, myslel jsem, že už jim něco řeknu. Mášli nějaký tip kam na "inteligentní děvčata" sem s ním.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.