Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Balíček z USA vs doba doručení

Od: elbarto* odpovědí: 3 změna:

Zdravím, na vánoce bych rád koupil pár věcí z amerického e-shopu Tommyho Hilfigera (je to daleko levnější). Jak to zařídit aby to přišlo do ČR a abych platil cenu uvedenou na americkém e-shopu + poštovné samozřejmě (on totiž má i evropský e-shop)? A nevíte jaká bude asi doba dodání (jestli to přijde do vánoc)? Děkuji mnohokrát

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hankauk*
hodnocení

2x

Elbarto, jedna zásadní poznámka... Zjisti si, zda vůbec můžeš na stránkách objednávat. Už se mi párkrát stalo, že právě "značkové" obchody neumožnily objednávku výrobků v USA, pokud byl obchod v Evropě. I v rámci Evropy kolikrát nešlo objednat, protože v dané zemi obchod byl a bylo jasné, že si to chce člověk objednat zvenčí, protože je to levnější.

elbarto*
hodnocení

Moc díky za odpověď.. pročetl jsem si jejich obchodní podmínky a zjistil jsem že ti ... (budu slušnej, tak jen tři tečky *smich*) u TH odmítají posílat z USA do Evropy... No nic, Zase si tam holt budu muset někdy zajet osobně *smich*

doplněno 14.11.11 17:04:

Ale aspoň tady je napsáno, že to posílají i k nám (ČR), tak jsem se chtěl zeptat, zda jsou tyto pásky pánské či dámské (trika jsou pánské ale pásky prostě rozlišit moc neumím *smich*) a Zda je to originál (nízkou cenu si vysvětluji tím, že je to outlet, ale nevím nevím...)

us-louisvuittonoutlethand/...

prada-online-outlet.com/...

martinaa*
hodnocení

0x

Jake ma e-shop obchodni podminky pri dobirce do Evropy? Nebo pozaduji platbu predem? Tam musi byt jasne dane, jake je postovne pri vyvozu do cizich zemi atd. Cena, ktera je uvedena za kus, je pro e-shop zavazna, ale zalezi, kolik maji uvedeno prav to postovne.

A s tim dorucenim - cim drive koupite, tim lepe. Dnes ukazovali ve zpravach, jak se jiz posty zacinaji plnit baliky na Vanoce. Vzhledem k tomu, ze zbozi z Ameriky bude nejspis muset projit proclenim, comz se jeste zdrzi, bych objednala co nejdrive.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]