Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Udělá to a pak už nechce

Od: alexander* odpovědí: 5 změna:

Ahoj, chci se zeptat, s dlouholetou (6-ti letou) pritelkini ted ,,objevujeme,, sexuálni zivot. Jenže problém je v tom, že vždy něco uděláme, a potom už o tom nechce ani slyšet. Když jsem ji tam poprve (a asi uz naposled :D) šáhnul, a dráždil jí klitoris, tak se ji to libilo, a podruhe
(o týden později) jsem uz tam nemohl sahnout, a nez to znova povolí, tak to bude trvat :(. Kdyz jsme se poprve libali (ve 13) tak podruhe jsme se libali az ve 14. Na ten rok bylo to bylo TABU :(, poradite mi, jak ji presvedcit, aby mě nenechala zajít příliš daleko, nebo aby tu věc udělala (tím mě navnadila) a pak abych nemusel rok čekat, aby to bylo pravidelně? Díky moc, sorry, jestli jsou tam pravopysne chyby. Díky Alex

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

des*
hodnocení

2x

Nejspíš klepeš na špatné dveře,změň adresu,když nechce nyní,valné změny nebudou.(z praxe).

fantom*
hodnocení

0x
Des ma pravdu.Zkrátka jí jaksi nepřitahuješ a objevování nemá zájem.Zkus se jí zeptat,možná by to chtěla dělat jinak a bojí se o tom stebou mluvit.Nenaléhej buď v klidu.Žádný hrrr do hry s její ehm...
1jara*

Asi to nebude to pravé ořechové, za tím když tě bere spíš jako kámoše.

sisinka*
hodnocení

0x

Ahoj,nejak jsem nepochopila kolik je tobe a tve pritelkyni nyni.Jestli ono to nebude tim,ze jeste neni na sex pripravena,mozna se zatim chce s tebou jen tak mazlit,vodit se za rucicku a tesit se s tve blizkosti.Urcite na ni netlac,nenalehej.A co si spolu o tom promluvit?

durancea*
hodnocení

0x

Informace, že je to 6tiletá známost, je asi z hlediska sexu zbytečná (od 8 let věku). 14tiletá holka třeba ještě může chtít romantiku, zamilovanost, pusinky, dopisy ... a třeba ne rovnou zajet do kalhotek. Kluci jsou v tomhle jiní a mezi holkama právě tohoto věku najdeš asi nejvíc rozdílů (jedny romantika, druhé už nažhavené jinak) ... a nějak si nejsem jistá, když tu pusu rok nechtěla, zda Tě vůbec za svého vysněného "prince " považuje, to zvaž sám. Pokud ji máš rád jako člověka, je ti s ní prima, tak na ni netlač, pokud se ti líbí spíš jen jako objekt pro sex, najdi si jinou.

doplněno 13.11.11 21:07:

.. a ten pravopis je fakt děs - což tak se neomlouvat a sem tam mrknout na nějaké cvíko? :)) (pak by i dopisy z lásky mohly připadat v úvahu)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]