Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Velké kapesné aupair - není to podvod?

Od: aupair odpovědí: 4 změna:

Ahoj, chtěla bych poradit od někoho, kdo má s touto prací zkušenosti nebo kdo žije v Anglii a zná tamní poměry. Zařizuju si aupair pobyt (bez agentury) a nevyznám se v kapesném. Vím, že minimálně je 55 liber. U něktěrých rodin jsem narazila i na částky 100-300 liber týdně. Projevila o mě zájem rodina, kt. nabízí 800 liber týdně! Poslali už smlouvu a když jse se ptala, jestli se nepřipsali s nulou, tak prý ne :)) Vím, že svého syna mají hodně rád, ale pochybuji, že až tolik. Chtějí připlácet dalších 200 liber každé dva týdny-nákupy, atd..Samozřejmě se bojím podvodu, nechci naletět. Tahle suma mi ale přijde dost nereálná. Tak se ptám-kde je to ještě možné a kde už se spíše jedná o podvod? Moc děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

medwed*
hodnocení

1x

mozne je vse i ze ta castka je realna ale taky je mozne ze je to jen lakadlo ze te chtej zatahnout k nim a pak treba strelit pasakovi kdo vi to je holt na tobe bud to risknout a nebo ne...

jumba
hodnocení

0x

Já bych byl opatrný. 800 liber by odpovídalo na měsíc. Bud jste narazila na hodně bohatou rodinu, nebo podvod. 400 liber týdně dostávala známá, která se starala o holčičku na vozíku, rodiče podnikali. Nevím, ale těch 800 liber + 200 liber 1x za 14 dní navíc, se mi zdá nějak moc. Chtělo by se to nějak informovat na tu rodinu. Zdá se mi ta částka moc vysoká, ale třeba nemají problém to platit.

aupair
hodnocení

Děkuji za reakci. Tak prý je to tisková chyba :)) právník smlouvu opraví a pošle novou. Otec ale v emailu znovu psal o 800 a 200 librách-až po mé opakované reakci napsal, že se stala chyba..takže mě se to už tak jako tak nezdá :/

aupair
hodnocení

Tak jsem si vygoogila toho jejich údajného právníka - Bar Cullen James- a je to podvod! Tímto tedy varuji-tahají z lidí prachy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]