Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nechráněný sex - jaké nemoci hrozí atd

Od: ponaucenas* odpovědí: 1 změna:

AIDS, kapavka, syfilis...

Před třemi dny, jsem se spontánně opila u jednoho kamaráda, kde byli i další jeho kamarádi. S jedním jsem se seznámila, byl to Rus, bylo mu 23, jmenoval se Simon, ale o jeho minulosti a celém životě vím tolik, co můj dvuletý synovec o mezinárodních vztazích.

Při nadměrné konzumaci alkoholu jsem ani už nevěděla co dělám...měla jsem s ním nechráněný pohlavní styk.

Zdá se to být jako konec, ale zdaleka to tak není. Tato"pařba"totižto pokračovala další den. Přišel se jí zúčastnit další jejich kamarád. S ním jsem se také seznámila byl to Ukrajinec, bylo mu 22, jmenoval se Andre, ale stejně jako o Simonovi, o něm nevím vůbec nic. Byl už večer, všichni padli alkoholovým vyčerpáním. Jen já, Simon a Andre jsme byli vzhůru. Nevím ani jak se to semlelo, ale šli jsme do trojky. Ano-opět nechráněně...

Měla jsem dva nechráněné pohlavní styky s lidmi, které vůbec neznám. Nejen, že je zde riziko otěhotnění, ale také pohlavních nemocí. Proto se chci zeptat:

Pokud se chci nechat vyšetřit na jakoukoliv pohlavní chorobu, jak dlouho mám čekat, než půjdu na vyšetření?

Jaké nemoci mi touto bezhlavou hloupostí hrozí?

Jaké příznaky tyto nemoci mají?

A kde v Brně se mohu nechat vyšetřit?

Předem všem děkuji za smysluplnou odpověď a všem doporučuji, aby nebyli hloupí jako já...

S pozdravem ponaucenas

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]