Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chodit s klukem ze střední, jsem na ZŠ?

Od: mrnousek* odpovědí: 3 změna:

Dobrý večer.

Mám takový problém... Zamilovala jsem se do jednoho kluka a je mu patnáct. JENŽE mě je 12. Není na mne moc starý? Už začal chodit na střední. Kamrádka mi říkala, že to je blbý, chodit s klukem ze střední, když já jsem ještě na základce.. Je to pravda?

A ještě jeden problém: Nevím, o čem si s ním povídat. Jak kluky oslovovat. Mhli by jste mi tu někdo trošičku poradit.

Děkuji, mrnousek.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tlapka*
hodnocení

4x

Tři roky jsou v tomhle věku docela velký rozdíl, ale holky dospívají rychleji. :) Podstatné je, jak se s ním cítíš. A taky, co si představuješ pod pojmem chodit. Procházky po městě ruku v ruce? V pořádku. Ale nezapomeň - jsi pod zákonem a ještě tři roky budeš. Kdybyste se dali dohromady, vydrží(te) tři roky čekat? Počítáš s tím, že by po tobě začal vyžadovat něco, co ty bys ještě nechtěla? Nemusí jít nutně o sex, ale i o jiné, nekoitální praktiky. :) K tomuhle kluk většinou doroste rychleji než holka.

Při povídání si je nejlepší začít od koníčků. Třeba o filmech a knížkách se dá vykládat hodiny a ještě si rozšíříš obzory. A podle mě je hlavní vyvolat když ne smích, tak úsměv. A to nejen při balení kluků, ale i v každodenní konverzaci. Společný smích hrozně sbližuje. :)

hodnocení

3x

Ve svých letech si s kluky pěstuj raději kvalitní přátelství a kamarádství. S kamarádem si můžeš povídat o čemkoli, třeba o koníčcích, radostech i starostech a bude tě to těšit rozhodně víc. Navíc předpokládám, že to bude i pro rodiče přijatelnější, než aby ses jim už nyní trápila láskou. Tvůj čas přijde, neboj se. Všechno krásné máš před sebou.

jumba
hodnocení

0x

S tou komunikací to bude dosti těžké. 15 letý kluk už má celkem jiné zájmy (fotbal,holky, někdy i sex, chce už být dospělí a tak i tajně zkouší alkohol, cigarety, večer jde za partou protože už nemusí být v 18 hodin doma, někteří si myslí, že už jim patří svět, je přece již na střední škole.

Ty ještě musíš být večer doma. Vidím to u jiných 12 letých holkách, ještě si hrají s panenkou, chtějí Bárbíny. Zkoušejí se fintit, malovat máminou kosmetikou, ale i začínají pokukovat po klukách, prohlížejí si jak jím rostou prsa, ale 15 letý kluk už posuzuje prsa podle velikosti, né zda už rostou. Nezlob se, ale kamarádka má pravdu.Ony ty 3 roky bude zatím stále velký rozdíl, smažou se až tehdy, kdy ti bude 18 a jemu 21, potom ten rozdíl nějak není, nevadí. Poohlídni se třeba po stejně starém klukovi, budete mít víc společného, škola, kroužky a jiné zájmy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]